Landlyst er dansk kvalitet til lave priser

Kylling i wok eller farmors frikadeller. Er du til klassiske kødretter eller nye favoritter kan du altid finde et godt udvalg af dansk kød i ALDI. Landlyst er navnet på ALDI’s eget mærke og tilbyder 100% dansk kød fra både kylling, gris og okse. Vi gør os umage for at give dig den gode smag til lave priser. Derfor lægger vi mange kræfter i udvælgelsen af kødet og testsmager alle produkter, så vi er sikre på at give dig en god kvalitet.

Du finder hele udvalget af dansk kød i køleboksen i din lokale ALDI.  

Hakket svinekød

Landlyst kød fra danske grise

Når vi siger, at al vores kød fra gris er dansk, betyder det, at grisene er vokset op i Danmark, og at produktionen også foregår i Danmark. Dermed sikrer vi en god kvalitet, som kan smages i det færdige resultat.

Lækkert til hverdag og gæster
I vores sortiment af kød fra gris finder du bl.a. hakkekød, koteletter, mørbrad og andre lækre udskæringer til både hverdag og gæstemad.

Du kan også vælge økologisk hakket kød fra gris. Det finder du i ALDI’s mærke ØkoLivet, som også er Dyrevelfærdsmærket.

Landlyst kylling

Landlyst dansk kylling

Kylling er populært blandt mange voksne og børn, og det bruges flittigt i alverdens køkkener. I ALDI kan du få dansk kylling til brug i de fleste opskrifter, for i vores kølebokse er der både hakket kød, filetter og lår. Al vores kylling er dansk og mærket med Dyrevelfærdsmærket.

Smag med god samvittighed
I 2020 udfasede ALDI som én af de første danske supermarkeder de hurtigtvoksende kyllinger og sælger i dag kun ferske kyllingeprodukter fra langsomt voksende kyllinger med det statskontrollerede dyrevelfærdsmærke ”Bedre Dyrevelfærd”.

I foråret 2022 udpegede dyreværnsforeningen Anima ALDI til at være dén detailkæde, der har gjort størst fremskridt for kyllingevelfærden. Læs mere i pressemeddelelsen.

LANDLYST Nyheder

Landlyst hakket dansk oksekød og steaks

Til hakkedrenge med kartofler og brun sovs eller til en lækker lasagne, der også er mindst ligeså god dagen efter. Hakket oksekød er en vigtig del af mange favoritretter og i ALDI får du det danske oksekød til en pris, der passer ind i hverdagsbudgettet.

Godt til grillen
Når der tændes op i grillen, finder du også mange muligheder for at imponere dine smagsløg med godt dansk oksekød fra ALDI. Vi har nemlig gjort de gode udskæringer klar til dig, så de er lette et tilrede – både når I er mange eller få. Prøv fx vores minutbøffer, højrebsrøf eller rib eye.   

Farmers

FARMERS ER KØD FRA LAM OG KALKUN

I ALDI finder du også et mindre sortiment af kød, der ikke er dansk. Her kan du bl.a. få udskæringer fra lam og kalkun, som begge er særligt populære til påske og Thanksgiving. Kød, der ikke er dansk, hører til mærket "Farmer's", hvor du også får god smag til lave priser.   

Du finder udvalget fra Farmer's og Landlyst i din lokale ALDI.

SE HELE UDVALGET
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch