mælkebøtte mejeriprodukter

Mælkebøtte er mejerivarer til hele din dag 

Mælkebøtte

Et koldt glas mælk, der bare smager … friskt. Sådan skal det være. Mælkens friskhed er afgørende for smagsoplevelsen, også når du bruger den i din smoothie, kaffe eller til din yndlingsmorgenmad. 

Mælk er en fast del af mange hverdagsritualer og har derfor også en sikker plads på indkøbslisten. Med ALDI's eget mærke, Mælkebøtte, kan du sikre dig den gode smag af frisk, dansk mælk til faste lave priser.

Høj på friskhed, lav på pris
Mælkebøtte tilbyder et bredt sortiment af mejerivarer, som fx flere slags mælk, fløde, smør, creme fraiche og ost til madlavningen. Du kan også forsyne dig med forskellige typer af yoghurter, tykmælk og syrnet letmælk.
Alle varer i serien er fremstillet med friskhed og god smag i centrum og fåes til budgetvenlige priser. Så med Mælkebøtte er du godt dækket ind, lige fra tidlig morgengryn til sen aftenmælk. 

Læs mere om sortimentet her og find det hele på køl i din lokale ALDI. 

Mælkebøtte mælk

Frisk, dansk mælk fra Mælkebøtte

Med Mælkebøtte får du den friske smag af mælk fra danske køer. Alle varianter af mælk kommer fra danske køer, og mælken bliver behandlet og tappet i Danmark, så den hurtigst muligt kommer ud i vores butikker. I sortimentet kan du vælge mellem Mælkebøtte letmælk (1,5%), minimælk (0,4%), skummetmælk (0,1%) og sødmælk (3,5%).

Og fløde, smør og yoghurt
Ved siden af mælken finder du også piskefløde, smør og smørbar fra Mælkebøtte. Og skal det være til morgenbordet eller til et let og lækkert mellemmåltid, kan en blød og cremet yoghurt måske friste. Prøv fx Mælkebøttes yoghurt med jordbær (3,1%), peach melba (1,4%), pære/banan (1,3% og 3,1%) eller naturel (1,5% og 3,5%). Der er også Tykmælk Acidophilus og syrnet letmælk (1,5%).

Creme fraiche

Dansk creme fraiche til god pris

Som ledsager til tærte eller chips er creme fraiche et sikkert hit. Den syrnede smag og bløde konsistens giver det perfekte modspil til noget sødt og knasende. Du kan også bruge creme fraiche i flere retter, hvor det tilfører en lækker, cremet konsistens og balancerer smagen af forskellige krydderier.  

Vælg mellem 9% eller 18%
I udvalget af Mælkebøttes mejerivarer finder du to typer af creme fraiche. De er begge danske og giver dig den fløjsbløde smag til en billig pris. Forskellen på de to varianter er fedtprocenten, som ligger på henholdsvis 9% og 18%. Så er det nemlig op til dig, om du vælger den fulde, cremede konsistens i Creme Fraiche 18% eller ønsker en lidt lettere version i Fraiche 9%. Du finder dem begge på køl ved siden af mælken.   

Salatost

Top retten med salattern og revet mozzarella

Når aftensmaden skal tilberedes, kan mejeriprodukterne også have betydning for den samlede smag. Det gælder fx i friske salater, som hurtigt bliver ekstra lækre med en topping af salattern. Sådan får du også givet din salat lidt ekstra fylde, hvis du bruger den som en hovedret eller som attraktivt tilbehør til grill eller fisk.

Smeltet ost i mange variationer
I populære retter som lasagne og pizza er det ofte den smeltede ost, som giver maden det sidste lille løft. Og skal du rydde køleskabet og mindske madspild, kan en pose revet mozzarella forvandle en kedelig grønsags- eller pastarest til et appetitligt måltid. Bland det hele i et fad, og giv det et kvarters tid i ovnen - så er der serveret.

Prøv selv Mælkebøttes salatost eller revet mozzarella, som du finder med andre oste på køl i din lokale ALDI.

ALDI's egne mærker
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch