10, 20, 30, 40 ...

Det er let at holde styr på priserne, når du fylder varer i kurven hos os. Her kan du nemlig vælge blandt 300 gode og velsmagende kvalitetsprodukter til maks. 10 kr.

Tag for eksempel en pose havregryn til morgenbordet, økologiske snackgulerødder til madpakken og wraps til aftensmaden. Det er 10, 20, 30 kr. Og med 40, 50 får du også shampoo og sæbe til badet. Du er nu halvvejs mod de 100 kr.

I ALDI finder du masser af varer til din hverdag med en pris på maks. 10 kr. Så regner du også i runde tal, får du sikkert kroner tilbage ved kassen.

Det er overskud i hverdagen!

HVAD KAN DU FÅ FOR MAKS. 10 KR?
Se ugens tilbudsavis

Tilbudsavis

i ALDI har vi en masse gode tilbud - og et stort udvalg af friske varer, dansk kød, økologi og meget mere til små priser

Se ugens tilbudsavis

ALDI's nyhedsbrev

Tilmeld dig ALDI's nyhedsbrev, og vær sikker på at modtage ugens tilbudsavis via email, hver uge.

Læs mere

Åbningstider

ALDI holder åbent hver dag fra 8-21. Enkelte butikker har særlige åbningstider. Find åbningstiderne i din lokale ALDI her.

Læs mere
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch