Mamia - Nye, forbedrede bleer med god sugeevne

Nye bleer fra Mamia i forbedret kvalitet

Bleer fra ALDI - Mamia

Vores børn fortjener det bedste – og gode nætter er vigtige for både barn og voksen. Du kan give dit barn de bedste betingelser for en aktiv dag og en rolig nat med de nye forbedrede bleer fra Mamia.

Frihed til bevægelse og fri for allergi
I vores nye sortiment finder du billige bleer til både nyfødte, babyer og tumlinger. De har alle en forbedret sugeevne, masser af elasticitet og en blød, åndbar pasform, der gør det let for dit barn at bevæge sig frit og bekvemt.

Alle bleer fra Mamia er mærket med Astma-Allergi Danmarks Den Blå Krans, og er dermed fri for allergifremkaldende stoffer. Og med Svanemærket er du med til at sikre, at produktionen af bleer belaster miljøet mindst muligt.

Læs mere om Mamia's nye kvalitetsbleer og se hele udvalget - altid til lave priser. 

Bløde bleer til en flyvende start
Bleer fra ALDI - Mamia

Bleer tilpasset barnet

Med en ny 3D form vil bleerne fra Mamia tilpasse sig barnets krop, så det føles naturligt at bevæge sig. Samtidig giver stabiliseringszoner i bleen en bedre pasform, da bleen krøller mindre og dermed minimerer ubehag. 

Forbedret sugeevne
Hvad der også er nyt i de forbedrede bleer fra Mamia er det såkaldte single kanal-system, som giver en langt bedre fordeling af væske og transporterer væsken væk fra barnets krop. Og kombineret med en endnu bedre sugeevne i bleen giver det nye system en dejlig tørhedsfornemmelse, som minimerer irriteret hud og gør det mere behageligt for barnet. 

 

Mamia bleer - Bløde bleer med god sugeevne

God kvalitet til fast lav pris

Der er mange nye udgifter, når man bliver forælder, og bleer er en uundværlig del af baby-pakken. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde kvalitetsbleer, der passer til børn i mange aldre, og som fås til faste lave priser i ALDI.

Til de mindste har vi en blød og behagelig newborn-ble, som er super absorberende. Sortimentet går op til børn på 16 kilo og tæller også en bukseble, som gør det lettere at håndtere ble-skiftet, når tumlingen har svært ved at ligge stille.  

Mamia er ALDI’s eget mærke og her finder du også andre relevante produkter som fx zinksalve, babylotion, -pudder og -olie samt en mild babyshampoo til badet. 

 

Svanemærkede bleer

Omtanke for barn og miljø

Barnets hud er sart. Og selv små gener kan få stor betydning for humøret og dit barns velvære. Derfor har vi sikret, at alle Mamia-bleer er godkendt af Astma-Allergi Danmark og således ikke indeholder stoffer, som kan være allergifremkaldende.

Og når det nu handler om vores børn, og deres fremtid, er vi stolte af, at alle vores bleer også er svanemærkede. Med dette mærke sikrer vi, at bleerne belaster miljøet mindst muligt, både ift. produktion og materialer. Når du vælger Mamia-bleer, tager du hensyn til miljøet - og dit barns fremtid.

Se hele vores udvalg af egne mærker
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch