Frisk dansk mælk  og mejeriprodukter  til din hverdag

Mælk, ost og æg fra danske landbrug

På hylderne i ALDI kan du altid finde frisk dansk mælk, æg og smør. Vi har også økologiske varianter og i et stærkt samarbejde med stolte danske producenter udvikler vi hele tiden vores sortiment, så du kan få de bedste mejeriprodukter - både morgen, middag og aften – til fordelagtige priser i ALDI.

Her på siden kan du få mere at vide om vores brede udvalg af mejeriprodukter, og du finder selvfølgelig det hele i køleafdelingen i din lokale ALDI. 

breaker
Frisk dansk mælk

Frisk mælk hver dag

Til havregryn, rugbrødsmadder og i gryderetten til aften. Mælk er en vigtig del af vores hverdag, og i ALDI’s butikker får vi leveret frisk mælk fra danske køer hver dag, så du altid kan være sikker på at få frisk mælk med hjem.

Økologisk mælk og Mælkebøtte  
På køl finder du mælk fra både Arla og Mælkebøtte, som er ALDI’s eget mærke og giver dig et kvalitetsudvalg af mælk, yoghurt, skyr og madlavningsprodukter til faste lave priser. Al vores mælk er fra danske køer, så vi bevarer friskheden og sikrer dig den gode smag. Vælg bl.a. mellem sød-, let, mini eller skummetmælk. Du finder selvfølgelig også økologisk mælk i ALDI og mælk, der ikke er tilsat laktose. 

breaker
Frisk dansk mælk

Gode oste til hverdag og gæster

En stolt, dansk tradition for godt mejeri giver også appetit på gode oste. Morgen, middag og aften er ost en naturlig del af måltidet, og i ALDI dækker vores sortiment de fleste behov for alt fra klassiske hverdagsoste og udsøgte smagsoplevelser.

Bredt udvalg af hverdagsoste
I ALDI’s eget mærke, Asgaard, byder vi på et bredt udvalg af gode skæreoste til hverdagens behov og budget. Her finder du milde, mellemlagrede og lagrede oste, og mange af varianterne fås i både hele stykker og i skiver. Du kan også få økologiske oste i ALDI. Prøv for eksempel Danbo-osten fra ØKOLIVET eller den økologiske Havarti fra Milsani.

Giv gæsterne en smagsoplevelse
Til gæstemenuen anbefaler vi også det delikate udvalg af specialoste fra Milsani. Her finder du udsøgte smagsoplevelser i de mange varianter, og flere har vi udviklet i samarbejde med Them Andelsmejeri. 

breaker
Frisk dansk mælk

Danske æg i mange varianter

I ALDI har vi altid et godt udvalg af æg fra vores danske samarbejdspartner DANÆG. Vælg fx mellem skrabeæg, frilandsæg, økologiske æg og pasteuriseret æg. Vores eget mærke, ØKO-LIVET, tilbyder også økologiske æg til en god hverdagspris.

Æg er din redning, når madplanen ryger
Har du æg derhjemme, er du altid sikret en genvej til et simpelt og godt måltid. Det kan være et blødkogt æg til morgenmad eller et sprødt og lunt spejlæg til frokost.

Er køleskabet gabende tomt, når klokken slår seks, kan du også altid lave en enkelt pastaret med æg eller en omelet og tilsætte rester fra grøntsagsskuffen og dit favoritkrydderi. Nemt og mættende.

breaker
Frisk dansk mælk

Vigtig del af måltidet

Når der skal aftensmad på bordet, er mejeriprodukter også tit at finde som en del af tilredningen. Der kan være æg i en grøntsagstærte, en sjat fløde i sovsen eller smeltet ost på toppen af en pizza og lasagne.

Syrnede produkter i brød og kager
Også i kager og brød har mejeriprodukterne en vigtig rolle. Mælk, æg og fløde er ofte brugt men også hytteost, flødeost og yoghurt kan give en lækker cremet smag og let konsistent. Med den bløde creme fraiche fra Mælkebøtte kan du også gøre dejen dejlig svampet, og den smager himmelsk som tilbehør til lune frugttærter.

I ALDI finder du mejeriprodukter til hele din dag, så du kan fylde køleskabet uden at tømme kontoen. 

Opskrifter

Med friske mejeriprodukter kan du lave mange retter og lækre fristelser til både morgen, middag og aften. Her finder du et par nemme opskrifter, der kan inspirere til nye smagsoplevelser i din hverdag.

Banan/mandel-smoothie - Opskrifter fra ALDI

Banan/mandel-smoothie

Læs mere
Nemme pizzaer - Opskrifter fra ALDI

Nemme pizzaer

Læs mere

Nem hverdagsmad

Brug for inspiration til nemme og hurtige hverdagsretter? Maden behøver ikke at være kedelig bare fordi det skal gå stærkt.

Læs mere
Køleskabsgrød med frisk frugt - opskrift fra ALDI

Køleskabsgrød med frisk frugt

Læs mere
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch