Miller's er godt brød til lave priser

Miller's er godt brød til hele dagen 

Millers knækbrød

Der er ofte en god anledning til et lækkert stykke brød. Nogle gange skal det mætte, andre gange stille den lille sult. Og med Miller's finder du let et godt brød til alle lejligheder – og til lave priser.

Er du til det lette måltid om morgenen, har Millers et godt udvalg af knækbrød. Du kan få med birkes eller sesam/havre, og der er også ekstra tynde knækbrød med fuldkorn eller sesam. Knækbrød giver en god begyndelse på dagen og kan også være en fristende eftermiddagssnack med sødt eller sundt på toppen.

Find det fulde sortiment i butikken
Du kan læse mere om produkterne fra Millers her på siden og finder naturligvis det fulde udvalg i din lokale ALDI. 

Millers solsikke rugbrød

Stort udvalg af rugbrød

Rugbrød er populært både morgen, middag og aften. Derfor finder du også et bredt og varieret udvalg hos Miller's, så du kan vælge netop den slags rugbrød, som passer bedst til din servering. Skal det være med kerner, korn eller helt klassisk? Vælg fx mellem fuldkornsrugbrød, solsikkerrugbrød, softkernerugbrød eller det milde bondebrød.

Saftige skriver toastbrød til din sandwich
Er du mere til en lækker sandwich, kan Miller's også hjælpe dig med det. Vælg mellem almindeligt eller fuldkornstoastbrød, og server dem som de er, ristede eller giv dem en tur i toasteren, hvis det skal være både lunt og delikat. 

Leder du også efter nye idéer til fyldet i din sandwich? Så tag et kig på Salatbar, som er lækre pålægssalater fra ALDI:

Millers pitabrød

Brød til et nemt måltid

Miller's brød er også godt til madpakken eller til aften, når madlavningen skal gå lidt tjept. Prøv fx de cypriotisk inspirerede pitabrød med salat eller grillede grønsager og dit yndlingstilbehør. Eller lun et par luksustarteletter i ovnen og fyld dem med kylling, asparges eller ærter - og vupti, så er der serveret et lækkert aftensmåltid til hele familien.

Du finder også brød til både hotdogs og burgere hos Miller's. Så er du halvvejs i mål med livretter for både børn og voksne.  

Se hele vores udvalg af egne mærker
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch