Moser Roth er Aldis eksklusive serie af fairtrade certificeret kvalitetsshokolader.

Moser Roth til dig, der elsker god chokolade

Moser Roth - God chokolade

Er du én af dem, der ikke falder for hvad som helst? Så læs med, for her er måske noget, som kan friste dig.

Lad os introducere Moser Roth – vores eksklusive serie af Fairtrade certificeret chokolade. Her er alle råvarer nøje udvalgt og sammensat, så du kan nyde den rene og intense smag af chokolade. Den høje kvalitet er gennemgående for alle varianter i sortimentet, som bl.a. rummer klassisk mørk, appelsin/mandel og uimodståelige lakridskugler.  

Lavet på erfaring
Lad os bare være ærlige. Moser Roth har et par år på bagen. Faktisk begynder historien i 1841, hvor konditor Wilhelm Roth Jr. grundlægger firmaet, og i 1902 bliver Moser Roth-mærket beskyttet. Dengang var Moser Roth den største chokoladefabrik i Stuttgart, og i Danmark finder du kun Moser Roth-chokolade i ALDI.

Hakket svinekød

Chokolade-varianter fra Moser Roth

Går du efter de klassiske typer, kan du lade dig friste af de populære plader af tyk chokolade med fem stykker i hver. Her er det den rene chokoladesmag, som dominerer, og derfor kan du også kombinere disse typer med andre smagsindtryk fra enten is, bær eller kaffe.

Der er en til alle
Er du til noget mere vovet, skal du prøve varianterne med enten orange eller karamel. I begge tilfælde er ingredienserne perfekt afstemt og giver dig en smagsoplevelse, der både behager og overrasker dine sanser.

Der er også en tredje mulighed. Den er godt nok ikke altid lige velanset i finere kredse, for nogle vil mene, at det ikke er en rigtig chokolade. Men hvis du er ligeglad med, hvad andre tænker, skal du prøve den hvide chokolade fra Moser Roth. Den er himmelsk i smagen og lavet med ægte bourbon vanilje. 

Moser Roth

Kvalitetschokolade i nye former

Hvis du allerede er lidt af en ekspert i hele chokolade-universet, så ved du selvfølgelig også, at formerne har ændret sig. I dag er chokolade ikke kun på plade men findes i mange former og kombinationer.

Nyhed: Lakridskugler og lakridsmandler
Udviklingen har også inspireret Moser Roth, hvor du nu finder to populære nyheder. Lakridskuglerne kombinerer det søde og salte med chokoladens kraft og giver en let knasende og utrolig blød smag i munden. Lakridsmandlerne er mere salte og knasende og helt uimodståelige.

Hvis du er klar til at lære Moser Roth lidt bedre kende, kan du lægge vejen forbi din nærmeste ALDI, hvor du finder hele sortimentet. Og vælger du at tage én med hjem, bliver det måske begyndelsen på en ny og lang choko-elskelse.

 

Se hele vores udvalg af egne mærker
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch