ØKOLIVET - ALDI's egen økologiske serie

ØKOLIVET er ren smag til gode priser

morgenmad

ØKOLIVET er ALDI’s eget mærke og tilbyder økologiske varer til lave priser. Her finder du mange af de varer, du bruger ofte – og meget – som fx mælk, kartofler, gulerødder og havregryn. Men der er også specielle varer, som du kun finder i ALDI, fx den økologiske rødbedejuice.

For alle varer i ØKOLIVET gælder det, at de ikke er sprøjtet med pesticider. Det giver plads til den rene, naturlige smag.

Stå op til et økologisk morgenbord
Giv dig selv og din familie den bedste start på dagen med udvalgte varer fra ØKOLIVET. Her får du økologisk mælk på cornflakes, havregryn eller i kaffen. Og skal der noget i glasset, kan du prøve den økologiske appelsin- eller rødbede-juice, fyldt med vitaminer og frisk i smagen. Der er også både økologisk brød og gryn fra ØKOLIVET, så både store og små maver bliver mætte. Og skal du hurtigt ud ad døren, kan du nuppe en yoghurt med müsli-top med på vejen. 

Økolivet - dit naturlige valg
Økolivet frugt og grønt

Stort udvalg af økologisk frugt og grønt

Frugt og grønt er en vigtig del af de daglige indkøb, og du kan derfor være sikker på at finde et stort udvalg af økologiske frugter og grøntsager i din lokale ALDI. Nogle varer er fast i sortiment som fx økologiske kartofler, gulerødder, æbler og bananer, og andre varer er mere sæsonbestemte.

Et naturligt valg til lave priser
Vil du undgå unaturlige stoffer i dine madvarer, er økologisk frugt og grønt det naturlige valg, fordi de ikke er sprøjtet med pesticider. I ALDI vil vi gerne give vores kunder muligheden for selv at vælge, og derfor kan du altid finde mange økologiske grøntsager og frugter til discountpriser i ALDI-butikkerne i hele landet.

økolivet

Økologisk kød til favoritretterne

Med ØKOLIVET kan du også lave lækre middagsretter med hakket oksekød eller hakket kød af dansk gris. Det er to populære typer af hakkekød, som indgår i mange favorit-retter som fx spaghetti bolognese, boller i karry og klassiske frikadeller.

Økologiske falafler
Holder du kød-frie dage eller spiser vegetarisk, vil de appetitlige falafler fra ØKOLIVET være en god proteinkilde i dit måltid. Efter ca. 20 minutter i ovnen er de både varme og sprøde og smager dejlig krydret. I fryseren finder du i øvrigt også andre spændende varer fra ØKOLIVET, som fx forskellige grøntsager og morgenbrød, som gør det let og billigt at lave god, økologisk mad. 

Økolivet

Fyld skabet med økologi til lavpris

Blandt de mange økologiske basisvarer fra ØKOLIVET finder du også mel, müsli og havregryn. Det er typisk varer, som vi bruger en del af, og derfor er vi stolte af, at vi i ALDI kan tilbyde dig de økologiske varianter til en lav pris.

 

ØKOLIVET er ALDI's eget mærke
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch