Økolivet - Økologi hos ALDI

Økologi i ALDI. Et let valg i hverdagen

I ALDI gør vi det let at vælge økologisk. Her får du et stort udvalg af økologiske kvalitetsvarer til priser, hvor alle kan være med. Så kan du handle med god samvittighed og omtanke for miljøet.

Når du køber økologiske varer, undgår du pesticider og mange af de tilsætningsstoffer, som findes i konventionelle varer. Så på den måde er du også med til passe godt på dig selv og din familie. 

Du finder de økologiske varer i ALDI på hylderne med mælk, æg og havregryn og i udvalget af friskt frugt og grønt. Du kan også vælge økologisk kød, konserves, vegetarretter og meget andet. Gå efter det røde Ø i vores eget mærke, ØKOLIVET, eller et af de andre økologiske mærker i ALDI.

Økologi
økologi breaker
Økolivet logo

Økologiske hverdagsvarer er BILLIGST I ALDI


Det viser Politikens seneste pristjek af økologiske varer i 13 dagligvarekæder (oktober 2020). Politikens pristjekkere har sammenlignet prisen på 18 økologiske hverdagsvarer som mælk, gulerødder, kød og havregryn, og resultatet blev, at vi sammen med Lidl deler en flot førsteplads.

Det er vi naturligvis enormt stolte af og glæder os hver dag over at tilbyde vores kunder økologiske hverdagsvarer til de billigste priser i ALDI. 

 

Se mere om ALDI's anerkendelser
Okologo breaker
Æg i æggebakke

Økologisk morgenmad

Hedder det havregryn til hverdag eller morgenbrød med marmelade? Uanset hvordan din morgenrutine lyder, kan vi i ALDI hjælpe med det meste til et lækkert, økologisk morgenbord:

 • Kaffe, the og juice
 • Mælk og yoghurt 
 • Havregryn og müsli
 • Æg og smør
 • Honning og marmelade
 • Ingefær gurkemejeshots
   
Okologo breaker
Økolivet hakket svinekød

Dansk Økologisk hakket oksekød

Det skal være let og hurtigt at lave aftensmad i hverdagen. Det ved de fleste. Men hvorfor gå på kompromis med god smag og samvittighed, når du kan handle økologisk til de fleste favoritretter i ALDI?

 • Hakket kød fra okse eller gris
 • Pasta, ris og perlebyg
 • Tofu og veganske steaks
 • Pommes frites og grøntmix
Okologo breaker
Økologi i ALDI

ØKOLIVET er ALDI's eget mærke

I ALDI ønsker vi, at alle skal have råd til økologi. Og selvom den økologiske dyrkning kræver omhu og tid, skal det være hurtigt og nemt for vores kunder at handle økologisk. Derfor kan du altid spejde efter ALDI’s eget mærke, ØKOLIVET.

ØKOLIVET er navnet på en lang række varer, der dækker både basisvarer og specialvarer, og som alle giver dig god kvalitet til lave priser. Og så er det hele naturligvis økologisk.

Gå efter det røde Ø i ØKOLIVET, når du vil ha’ økologi til lave priser.

Okologo breaker
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch