Økolivet - Økologi hos ALDI
Økologi

Økologi i ALDI. Et let valg i hverdagen

I ALDI gør vi det let at vælge økologisk. Her får du et stort udvalg af økologiske kvalitetsvarer til priser, hvor alle kan være med. Så kan du handle med god samvittighed og omtanke for miljøet.

Når du handler i ALDI, finder du de økologiske varer på hylderne med mælk, æg og havregryn og i vores udvalg af friskt frugt og grønt. Du kan også vælge det økologiske alternativ inden for kød, konserves, vegetarretter og mange andre kategorier.

Dit valg af økologiske varer er også din sikkerhed for, at du kan undgå syntetisk kemi og tilsætningsstoffer. Økologiske varer er nemlig ikke sprøjtet med pesticider. 

Økolivet logo

Økologiske hverdagsvarer er BILLIGST i ALDI


Det viser Politikens seneste pristjek af økologiske varer i 13 dagligvarekæder (oktober 2020). Politikens pristjekkere har sammenlignet prisen på 18 økologiske hverdagsvarer som mælk, gulerødder, kød og havregryn, og resultatet blev, at vi sammen med Lidl deler en flot førsteplads.

Det er naturligvis enormt stolte af og glæder os hver dag over at tilbyde vores kunder økologiske hverdagsvarer til de billigste priser i ALDI. 

 

Økologi i ALDI

ØKOLIVET er økologi for alle

I ALDI ønsker vi, at alle skal have råd til økologi. Og selvom den økologiske dyrkning kræver omhu og tid, skal det stadig være hurtigt for vores kunder at handle økologisk. Derfor kan du som et let og genkendeligt pejlemærke altid spejde efter ALDI’s eget mærke, ØKOLIVET.

ØKOLIVET er navnet på en lang række varer, der dækker både basisvarer og specialvarer, og som alle giver dig god kvalitet til lave priser. Og så er det hele naturligvis økologisk.

Gå efter det røde Ø i ØKOLIVET, når du vil ha’ økologi til lave priser.

Æg i æggebakke

Økologiske æg

Vores økologiske æg har EU’s økologiske mærke, der stiller bestemte krav til, hvilke forhold hønsene lever under

Det betyder bl.a., at de skal have mere plads, flere aktivitetsmuligheder, og at vores landmænd skal overholde strenge økologiske standarder. Bl.a. skal 20% af foderet komme fra egen bedrift eller region, og der må under ingen omstændigheder anvendes genmodificerede afgrøder i foderet. De økologiske æggeskaller er alle KAT-mærket, så du kan se, hvor de kommer fra.

Økolivet hakket svinekød

Økologisk hakket kød af dansk gris

Når du køber kød i ALDI med EU's økologilogo, kan du være sikker på, at dyrene udelukkende er blevet fodret med økologisk foder og uden tilsætning af antibiotika eller vækstfremmere. Dette sikres ved, at de certificerede økologiske landbrug kontrolleres af uafhængige eksperter

Knækbrød fra ALDI

Økologisk knækbrød

Med vores økologiske knækbrød får du en god start på morgenen. Hvad enten du foretrækker knækbrød, solsikkerugbrød eller andre af vores økologiske produkter, er du garanteret økologisk kvalitet i topklasse. Du kan også være sikker på, at de økologisk producerede produkter ikke har været udsat for pesticider, at der generelt er anvendt færre tilsætningsstoffer, kunstige farvestoffer og sødestoffer. Smagsforstærkere er helt forbudt i økologiske varer. 

Æblejuice - Økolivet

Økologisk æblejuice

Vores økologiske æblejuice er ægte velvære i flydende form. Ligesom vores andre økologiske juicer produceres vores økologiske æblejuice i overensstemmelse med kravene for økologisk produktion. Dvs. balancen mellem jord, dyr og planter skal ikke blot bevares, men også forbedres. Det betyder bl.a., at skadedyrsbekæmpelse foregår så naturligt som muligt. Der anvendes altså ingen kemisk-syntetiske pesticider. I stedet for kunstgødning anvendes organisk gødning, som tilfører næringsstoffer til jorden og afgrøderne. 

Økologisk bomuld fra ALDI

Økologisk tøj og tekstiler

Hos ALDI kan du også købe økologisk tøj og tekstiler, f.eks. nattøj, undertøj og sengetøj.

Læs mere

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.