Information vedr. covid-19
Økolivet - Økologi hos ALDI

Økologi

Over 200 forskellige økologiske varer i ALDI

Økolivet logo

Velkommen til vores økologiske univers. I ALDI sælger vi både økologiske varer fra kendte mærkevarer og fra vores eget mærke ØKOLIVET. Vi har i dag over 200 forskellige økologiske varer i butikkerne og tilpasser løbende sortimentet.

Siden 2014 har vi solgt produkter fra vores egen populære, økologiske produktserie ØKOLIVET. Paletten af økologiske produkter i serien spænder vidt fra kolonialvarer til mælkeprodukter, kød, juice, veganske produkter og meget mere. Vi har både produkter til morgenbordet, til frokosten og til aftensmaden, og vi udvider løbende serien. Her på siden kan du se et udvalg af vores produkter og få en forsmag på, hvad du kan finde af økologiske produkter i din lokale ALDI.

I 2018 har vi ændret ØKOLIVETs design og logo. Nogle af produkterne vil du allerede kunne finde med det nye logo i butikkerne, mens de øvrige vil blive udskiftet gradvist i løbet af året. Derfor vil det fremover ikke være produkter i grønt design, du skal gå på jagt efter. I stedet har vi skåret ind til benet og skabt et meget enkelt designmæssigt udtryk, men med ø'et i en genkendelig rød farve. 

Med ØKOLIVET får du økologiske kvalitetsvarer til lave priser, så du kan fylde indkøbskurven med god samvittighed og med omtanke for miljøet. ØKOLIVET er et naturligt og ansvarligt valg og et økologisk alternativ, som alle har råd til - hver dag.Vi sælger naturligvis også økologisk frugt og grønt, men udvalget varierer fra uge til uge. Læs mere om frugt og grønt her, og se vores ugentlige tilbud i vores tilbudsavis.   

Vidste du,

  • at 33 % af det samlede økologiske salg i dagligvarehandlen udgøres af frugt og grønt?  

Kilde: "Økologisk markedsnotat" (2017) Økologisk Landsforening

Økologisk juice

Økologi for alle

Hos ALDI ønsker vi, at alle skal have råd til økologi.

Læs mere
Æg i æggebakke

Økologiske æg

Ægget er en lige så traditionel ingrediens til morgenmaden i mange hjem som brød, smør og syltetøj. Og det kan tilberedes på en pande eller koges og serveres i et æggebæger, med eller uden brød til. Med vores økologiske æg er du sikker på en god start på dagen.  

Vores økologiske æg har EU’s økologiske mærke, der stiller bestemte krav til, hvilke forhold hønsene lever under.
Det betyder f.eks., at de skal have mere plads og flere aktivitetsmuligheder. Vores landmænd skal overholde strenge økologiske standarder. Bl.a. skal 20% af foderet komme fra egen bedrift eller region, og der må under ingen omstændigheder anvendes genmodificerede afgrøder i foderet. Og ved hjælp af KAT-mærket på æggeskallerne kan du også spore, hvor de økologiske æg kommer fra.

Økolivet hakket svinekød

Økologisk hakket kød af dansk gris

En god middag efter en lang dag er et must. Du kan f.eks. servere frikadeller af økologisk hakket kød af dansk svinekød. Smagen og kvaliteten er i top.

EU's økologilogo er samtidig din garanti for, at produktet er økologisk. Bl.a. kan du være sikker på, at dyrene udelukkende er blevet fodret med økologisk foder og uden tilsætning af antibiotika eller vækstfremmere. Det sikres ved, at de certificerede økologiske landbrug kontrolleres af uafhængige eksperter.

Knækbrød fra ALDI

Økologisk knækbrød

Med vores økologiske knækbrød får du en god start på morgenen. Hvad enten du foretrækker knækbrød, solsikkerugbrød eller andre af vores økologiske produkter, er du sikker på at få økologisk kvalitet i topklasse, og de forskellige mærkningsordninger er din garanti for, at produktet er økologisk. F.eks. kan du være sikker på, at de økologisk producerede produkter ikke har været udsat for pesticider, at der generelt er anvendt færre tilsætningsstoffer, og kunstige farvestoffer, sødestoffer, og smagsforstærkere er helt forbudt i økologiske varer. 

Æblejuice - Økolivet

Økologisk æblejuice

Velvære i et glas: Vores økologiske æblejuice er ægte velvære i flydende form. Ligesom vores andre økologiske juicer produceres vores økologiske æblejuice i overensstemmelse med kravene for økologisk produktion. Dvs. balancen mellem jord, dyr og planter skal ikke blot bevares, men også forbedres. Det betyder bl.a., at skadedyrsbekæmpelse foregår så naturligt som muligt. Der anvendes altså ingen kemisk-syntetiske pesticider. I stedet for kunstgødning anvendes organisk gødning, som tilfører næringsstoffer til jorden og afgrøderne. 

Økologisk bomuld fra ALDI

Økologisk tøj og tekstiler

Hos ALDI kan du også købe økologisk tøj og tekstiler, f.eks. nattøj, undertøj og sengetøj.

Læs mere

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.