Økologi for alle

Politikens Økologitjek

Hos ALDI mener vi, at økologi skal være for alle. Vi udvider hvert år vores sortiment af økologiske produkter og tilbyder dig mere og mere variation år efter år. Vi har både de dagligvarer, du har brug for hver uge fra mælkeprodukter til kød, kolonialvarer og frugter og grøntsager, og vi har specialvarer. F.eks. er vores økologiske, veganske produkter så lækre, at selv kødelskerne får lyst til at sætte tænderne i dem.

Men er det ikke dyrt at leve økologisk? Vores svar er: Det behøver det ikke at være. Hos ALDI er vi stolte over at have vundet Politikens Økopristjek 2017. Politiken har været rundt i 12 dagligvarebutikker for at købe 15 økologiske basisvarer, og resultatet var, at indkøbet var billigst hos ALDI. Det behøver derfor hverken at være kedeligt eller dyrt at leve økologisk. Med vores brede sortiment får du kort fortalt økologisk kvalitet til ALDI-pris.

Gå på opdagelse i vores mange sprøde, økologiske tilbud i din lokale ALDI-butik, og se et udpluk af vores økologiske sortiment her.

 

Vidste du,

- at den økologiske markedsandel i dagligvarehandlen (inkl. onlinehandlen) i 2017 udgjorde hele 13,3% ?

Kilde: "Økologisk markedsnotat" (2018) Økologisk Landsforening

Økologi logoerne

Hvordan kan jeg vide, om en fødevare er økologisk?

Du kan se, at en fødevare er økologisk, hvis den har enten det røde Ø-mærke eller EU's økologimærke. Så er det din garanti for, at varen er kontrolleret af de relevante myndigheder. Læs mere her.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.