Bomuld

Økologisk tøj og tekstiler

  1. Forside
  2. Vores varer
  3. Økologi
  4. Økologisk tøj og tekstiler
GOTS-logo

Global Organic Textile Standard

Hos ALDI kan du jævnligt købe tøj og andre tekstiler i økologisk bomuld, som er produceret i henhold til "Global Organic Textile Standard".  Så hvis du er på udkig efter nattøj, undertøj, tøj til din basisgarderobe, børnetøj eller sengetøj, så hold øje med vores tilbudsavis, hjemmeside, eller tag en smut forbi din lokale ALDI.

GOTS definerer globale ensartede, strenge kriterier for forarbejdning og behandling af tekstiler fra certificerede økologiske, naturlige fibre for hele tekstil-leverandørkæden. Kriterierne sikrer en bæredygtig produktion gennem hele forsyningskæden.

Certificeringen i henhold til GOTS foretages af uafhængige testinstitutter, og produkter kan kun blive GOTS-certificeret, hvis det består af mindst 95% økologisk materiale.  

Her kan du læse mere om de forskellige certificeringer og mærkningsordninger, du kan finde på vores produkter, herunder Global Organic Textile Standard (GOTS).  

Organic 100 content standard

Organic Content Standards mærkerne

Content Standard 100 (OCS 100) og Organic Content Standard blended (OCS blended) kan du også finde på noget af det tøj, vi sælger. Mærkerne gør det muligt for virksomheder at angive præcist, hvor meget økologisk materiale der findes i et produkt. Det er non-profit organisationen Textile Exchange (TE), der står bag standarderne, som er baseret på sporbarhedskravene i TEs Content Claim Standard (CCS).

Standarden følger de certificerede, økologisk producerede fibre, fra fiber til færdigt produkt. Og dyrkningen er certificeret i henhold til EU's standard for økologisk landbrug. I modsætning til GOTS omfatter OCS ingen krav til kemikalier og indeholder ingen retningslinjer til bæredygtighed og social ansvarlighed for virksomhederne. Afhængigt af den procentvise andel af økologisk dyrkede fibre i de certificerede varer anvendes enten logoet OCS blended (indeholder mindst 5% økologisk dyrkede fibre) eller logoet OSC 100 (indeholder mellem 95% og 100% økologisk dyrkede fibre).

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch