River

River er ALDI's mange læskedrikke

Skal det være til fest eller fodbold? Solskinsdage eller hverdagens hyggestunder? Med River kan du nemt finde drikkevarer, der passer til dig og dit arrangement – og altid til gode priser. 

Med saft eller brus for enhver smag

River

River er ALDI’s eget mærke og tilbyder et bredt sortiment inden for læskedrikke. Er du til den sprudlende fornemmelse af brus i din drik, vil du nyde en sodavand fra River med smag af fx appelsin, sport, cola eller hindbær. Flere varianter finder du også i zero-udgaver, hvis du vil undgå tilsat sukker. Du kan også vælge River tonic, som gør sig godt alene eller som ingrediens i en delikat drink.

 

Ice tea og andre læskedrikke

Er du mere til den rene nydelse uden brus, vil også kunne finde flere favoritter blandt Rivers sortiment. Det gælder bl.a. den forfriskende Ice Tea, som fås i flere smagsvarianter og er god på de dage, der kræver ekstra læske. Her kan du også vælge en kalorielet udgave eller små læskebrikker, som er gode at dele ud af og lette at tage med på farten, så du hurtigt kan slukke tørsten med en lækker smag.

Der er også flere andre læskedrikke med smag af bl.a. solbær og appelsin-hindbær, så nu gælder det bare om at finde din personlige favorit. 

Rivers produkter fås i forskellige størrelser, alt efter hvilken variant du vælger.
 

Se det store udvalg af Rivers produkter i din lokale ALDI. 

SE HELE UDVALGET
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch