Salatbar er pålægssalater fra ALDI

Salatbar giver god smag til din frokost

Salatbar - Pålægssalater

Savner du inspiration til madpakken eller frokostbordet? Så prøv de lækre pålægssalater fra Salatbar, som du finder til lave priser i din lokale ALDI.

Salatbar byder på et stort og fristende sortiment af både klassiske og nye pålægssalater. Prøv fx de velkendte varianter som rejesalat, hønsesalat og skinkesalat eller hvad med en italiensk salat eller en peberrodssalat, så du hurtigt kan forvandle en simpel håndmad til et appetitligt stykke smørrebrød.

Kartoffelsalat som tilbehør 
Blandt favoritterne finder du også den højtelskede kartoffelsalat, som passer utrolig godt til både sommergrill, julefrokoster og som tilbehør til mange af hverdagens hurtige middagsretter.

Psst! Salatbar skifter indpakning og fås nu i et flot, enkelt design, som gør det endnu mere appetitligt at sætte pålægssalaterne direkte på bordet. 

Bløde bleer til en flyvende start
Hakket svinekød

Salatbar på frokostbordet

I Danmark har vi tradition for at samles om et veldækket frokostbord. Det gælder både til højtider som jul og påske men også i weekenderne, hvor der er ekstra tid til at være sammen, og i hverdage, når vi tager et velfortjent afbræk fra arbejdet. Med alle varianterne fra Salatbar kan du hurtigt diske op med en lækker frokost, hvor der vil være noget for alle om bordet. 

Til frokostbordet anbefaler vi især den populære makrelsalat og den smagfulde skinkesalat. Som tilbehør til andet pålæg er det værd at gå efter karrysalat, peberrodssalat og italiensk salat. 

NYHED: Skagenssalat med surimi, rejer og stenbiderrogn
Prøv den smagfulde nyhed, Skagenssalat, som er fyldt med delikat surimi, rejer og stenbiderrogn. Nyd den fx på et stykke ristet rugbrød med sprøde salatblade og eventuelt i kombination med små stykker avocado og et lille pift citron.

Landlyst kylling

Pep din sandwich op med Salatbar

Med det store sortiment fra Salatbar er det også let og ligetil at lave en delikat sandwich - til dig selv eller til hele familien! Så er det pludselig nemt at smøre madpakkerne en sen hverdagsaften, og når I er mange, der skal på tur, er det også en oplagt idé til picnickurven.

Langt de fleste varianter fra Salatbar kan bruges som pålæg i din sandwich. Blandt de mest populære er den milde tunsalat, den friske æggesalat og den smagsfulde hønsesalat. 


Find din favorit fra Salatbar i ALDI's  kølediske ved siden af vores pålæg 

 

Se hele vores udvalg af egne mærker
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch