1. Forside
  2. Vores varer
  3. Smag på Danmark

Dejlig friskt og dyrket med omhu

I ALDI er vi vilde med dansk frugt og grønt. Særligt når det er i sæson. Danske sæsonvarer har nemlig både den bedste smag, et lavere klimaaftryk og i ALDI får du dem altid til lave priser.

Her kan du møde et par af vores danske leverandører, som forsyner ALDI-butikkerne med frisk frugt og grønt.

Spire
Danske rodfrugter tæt ved Tange Sø

Danske rodfrugter ved Tange Sø

Omgivet af græs, marker og med vand i sigte ligger gartneriet DanRoots tæt ved Tange Sø. I snart 4 generationer har familien Vestergaard drevet stedet, som er blandt Danmarks største producenter af rodfrugter.

Friskopgravede rodfrugter næsten hele året
Gulerødder, rødbeder og pastinakker er blandt sortimentet hos DanRoots, og langt de fleste er økologiske. Alle rodfrugter dyrkes på friland og dækkes med et tykt lag halm i vinterperioden. Sådan holder man jorden fri for frost, og rodfrugterne kan derfor dyrkes næsten hele året rundt. 
Hos DanRoots tager man også store hensyn til miljøet og holder skarpt fokus på fødevaresikkerhed, kontrol og sporbarhed.

I ALDI’s butikker finder du flere rodfrugter fra DanRoots, så du kan nyde den gode kvalitet til lave priser, næste gang du handler frugt og grønt i ALDI.

Spire
Æbler og pærer fra fynske frugtmarker

Frisk frugt fra fynske plantager

Siden 1943 har familien Ørskov dyrket frugt i plantager omkring Oure på Fyn. I dag er det tredje generation, der står bag driften af Ørskov Frugt, som leverer æbler og pærer fra egne og andre danske plantager til ALDI’s mange butikker.

Omhu og ansvar
Ørskov Frugt dyrker både økologisk og konventionel frugt, hvor smagen og kvaliteten er i top. Sortimentet følger årstidernes skiften, og hver enkelt æble- og pæresort er plantet, passet og høstet med omhu og engagement. 

Familiens passion rækker længere end årets høst. For med løbende tilplantning af flere træer, etablering af drypvandingssystem i plantagerne samt jord, der lades stå uberørt som vild natur, er de med til at reducere forbruget af vand og gødning, passe på grundvandet og sikre biodiversiteten til gavn for vores fælles klima.

Find de saftige og smagfulde æbler og pærer fra Ørskov Frugt til lave priser i ALDI fra d. 28. august.

Spire
Frugt og grønt på en blå baggrund

Frugt & grønt

I ALDI har vi 6 sunde tilbud hver uge. Så kan du lettere spise frisk og varieret hver dag.

Læs mere
Mere grønt i hverdagen

Mere grønt i hverdagen

Find inspiration til, hvordan du nemt kan få flere grøntsager ind i din hverdag

Læs mere
Tilbudsavis ALDI

Tilbudsavis

I ALDI har vi masser af gode tilbud - og et stort udvalg af friske varer, dansk kød, økologi og meget mere til små priser.

Læs mere
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch