Sødt og salt - Stort udvalg af søde og salte snacks

Is, chokolade, slik og chips

Der skal ikke meget til at gøre hverdagen lidt sødere. Så hvad end du er til sødt slik, mørk chokolade eller salte chips er det nemt at finde din favorit-forkælelse i ALDI. Vi har altid et stort udvalg af alt det, der bringer smilene frem en fredag aften og gør det ekstra lækkert at se en god film eller nyde en kop kaffe.

Lad dig inspirere af vores sortiment, som du finder i butikkerne til faste lave priser.

Chips og salte snacks

Knasende godt selskab

Når vennerne er samlet, bliver det hurtigt ekstra hyggeligt med en lille servering på bordet. Chips, popcorn og saltstænger kræver ingen forberedelse og vækker stor begejstring hos både børn og voksne.

Alt fra nødder til klassiske chips
I ALDI finder du et stort udvalg af forskellige chips til lave priser. Der er både klassiske chips med salt eller sour cream og poser med blandede chips. Blandt de salte snacks finder du også nødder, som gør sig godt til et glas vin eller til en drink på terrassen i de solfyldte sommerdage.

Se det store udvalg af kendte mærker og læs mere om chips, dip og popcorn fra ALDI’s eget mærke Joe’s.

breaker
Chokolade

Fairtrade-mærket chokolade

En hektisk dag bliver hurtigt noget mildere, når den rundes af med et stykke lækkert kvalitetschokolade. Den bløde smag sætter sig fast i munden, og skuldrene sænkes, så kroppen slapper af. Det er ren nydelse.

Find din chokolade til kaffen, kagen eller moussen
I ALDI har vi et varieret sortiment af kvalitetschokolade, som rummer kendte mærker og vores eget mærke, Moser Roth. Her finder hele 9 forskellige typer af chokolade som fx mørk, hvid, bitter, mælk og det, du skal bruge til dessert eller chokolademousse.

Alt chokolade fra Moser Roth er Fairtrade-mærket og produceret på certificerede kakaobønner.

breaker
Is

Is til dejlige desserter

Er du også fan af de søde afslutninger på en god middag, finder du masser af inspiration i ALDI’s fryseboks. Her er der nemlig is i lange baner og med ALDI’s eget mærke, Mucci, får du ekstra meget smag for pengene.

Få tips til lækre isdesserter
Vi har ispinde, der har vundet smagstest, og et godt udvalg af literis med forskellige smagsvarianter som fx jordbær, karamel og ægte bourbon vanilje.

Vil du ha’ inspiration til lækre isdesserter og vide, hvordan du let kan lave en sjov aktivitet til børnefødselsdagen, har vi samlet ideer og opskrifter med is til dig her.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch