Sommerens varer

Hurraa! Sommeren står for døren

Dagene bliver længere, fuglene kvidrer, og solen bringer liv og glade dage. De varme sommeraftener er ideelle til at skabe uforglemmelige minder med venner og familie. Er du mest til grillfester, stille dage på terrassen eller hyggelige stunder på stranden? Uanset hvad har vi noget for dig i ALDI. Her på siden kan du lade dig inspirere af vores sommervarer og planlægge dine indkøb af ting til grillen, is til fryseren, koldskål og lækker vin.   

Grill

Er du grillmesteren derhjemme? Så se vores sortiment af varer, der egner sig særligt godt til grillen.

Læs mere

Kolde nydelser

Når det er sommer, gælder det om altid at have nok is i fryseren ikke? Og koldskål og kammerjunkere selvfølgelig.

Læs mere

Vine

Er du på udkig efter en rødvin, der passer godt til grillmad, en frisk hvidvin eller en kølende rosé?

Læs mere

Sommerkonkurrence

Konkurrencen er nu slut, og vinderne vil blive kontaktet.

Læs mere

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.