Una - alt til et rent hjem

Una er en god start på din rengøring

Una universal rengøring

Et skinnende gulv, en pletfri bordplade og en duft af blomster eller citrus i luften. Det er så skønt, når der lige er gjort rent i hjemmet! Så kan man sidde der i sofaen og bare nyde udsigten af hvert et hjørne, som nu virker indbydende og rart.

Alt til den huslige rengøring
Med gode og effektive produkter fra Una er du allerede godt på vej. For når du går i gang med rengøringen, er det vigtigt at teame op med et par trofaste følgesvende. Det universelle rengøringsmiddel er et must, og sprayen til badet og rens til kummen kan også få stor betydning for resultatet. Una giver dig alt, hvad du behøver, for at komme stærkt og sikkert i mål med en effektiv rengøring.

Una er ALDI’s eget mærke, og her finder du både rengøringsartikler, opvasketabs og klude samt vaskepulver til priser, der gør det lettere at holde rent hele året rundt.  

Una rengørings spray

Rengøringsartikler til budgetvenlige priser

Mange bruger - måske uden at tænke så meget over det - meget tid på rengøring på et år. Det gælder både den rutinemæssige rengøring hver eller hver anden uge, og de halvårlige heldagsseancer, hvor alle skabe og hylder tømmes og tørres af. Med et stort og stabilt forbrug af rengøringsprodukter er det derfor også vigtigt, at produkterne er effektive og prisvenlige som Una.

I det brede sortiment af rengøringsprodukter fra Una finder du bl.a. :

  • Universalrengøring med forskellige dufte
  • Glasrens, som du kan bruge til både vinduer, glasborde og spejle
  • Spray til bad, som fjerner kalk fra armatur
  • Klor til de genstande, der kræver en ekstra indsats

Genanvendelig emballage
Una's rengøringsmidler på spray er fremstillet af 100% bæredygtigt emballage og i ét materiale, så de er lette at sortere til genbrug. 

 

Una opvasketabs

Una holder også tøj og service rent

En stor del af vores daglige rengøring handler om andet end trægulve og laminatplader. Derfor finder du også produkter fra Una, som er målrettet vores opvask og tøjvask.  

Med opvasketabs fra Una er det let at få madresterne af tallerknerne og fedtfingrene af glassene. Og når det kommer til alle de pletter, der sætter sig på tøjet, kan Una’s vaskepulver være behjælpelig med at få dig og din familie flot klædt på igen og igen.

Med Una kan du dække alle dine behov for rengøring af hjem, køkken og tøj med effektive produkter, der skruer ned for priserne og op for den dejlige fornemmelse af et rent hjem og følelsen af et godt resultat. 

Se hele vores udvalg af egne mærker
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch