Vegan Time - godt for dig og vores klima.

Vegan Time: Vegansk hverdag på budget 

Vegan time plantedrikke

I ALDI har vi samlet vores populære, veganske produkter i vores eget mærke, Vegan Time. Her kan du få smagfulde plantedrikke og lækre måltider til faste lave priser. Mange af varerne er også økologiske, og du finder dem alle i din lokale ALDI.

Økologiske plantedrikke i seks varianter
Kan du lide nye smagsoplevelser? Så er ALDI’s serie af forskellige plantedrikke lige noget for dig. Her kan vælge mellem seks varianter, som alle er veganske, laktosefri og økologiske. Så kan du finde din egen favorit og variere smagsoplevelsen, når du laver mad, bager brød og kager eller mixer en smoothie.  

NYHED: Havredrik med vanilje
Vegan Time kan nu også som de første introducere en helt ny smagsvariant: Havredrik med vanilje. Her får du den ultimative kombination af fyldig konsistens fra den klassiske havredrik og en sød smag fra vaniljen. Havdredrik med vanilje er derfor en oplagt ingrediens i grød, smoothies eller helt au naturel, hvis du vil slukke tørsten med noget friskt og sødligt.

Havre Kakao

Plantedrik for en grønnere jord

Der er mange fordele ved plantedrikkene - udover den gode smag. Vælger du plantedrik frem for almindelig mælk, er du nemlig med til at gøre en forskel for vores miljø. Produktionen af plantedrikke udleder langt mindre CO2 end produktionen af almindelig mælk. Så hvis du vil leve lidt grønnere, er plantedrikke et godt sted at starte.

Havredrik kakao er et sikkert hit blandt børn
Det lyder måske alt sammen meget voksent og ansvarligt, men ALDI’s plantedrikke er bestemt også for børn. Den dejlige smag af kakao spreder smil og glæde blandt små og større børn, og du kan til hver en tid servere Havredrik kakao både varm og kold.

Havredrikken er lavet på økologisk havre og tilsat fedtfattig kakao og som alle andre produker i serien er den både laktosefri og vegansk. Havredrik kakao kan derfor nydes med stor fornøjelse og god samvittighed.

Vegan Time fra ALDI

Veganske spreads som pålæg og tilbehør

På hylden med kolonialvarer finder du også de populære spreads fra Vegan Time. Produkterne gør sig godt som pålæg på brød og som tilbehør til friske grøntsager. De forskellige spreads er lavet på udvalgte grøntsager og krydderier, som bidrager med ekstra smag og en blød og cremet konsistens. Vælg mellem:

 • Krydderurter
 • Aubergine
 • Karry og papaya
 • Peberrod og æblemost
 • Peberfrugt og chili
 • Linser og kokos
 • Rødbede og peberrod
Mandeldrik

Vegansk aftensmad, der hitter

Også når det gælder aftensmaden, giver Vegan Time dig mange muligheder for at tilberede et lækkert måltid – til dig selv og dine gæster. Det kan være den klassiske burger, som du serverer med et twist i form af en bøf baseret på smagfulde svampe og sød, rød peber.

Du kan også prøve de veganske nuggets eller schnitzler, som er lavet på soya- og hvedeprotein, og går godt med en frisk grøn salat og brød eller kartofler.  

Vegansk steak med stor smag 
I ALDI er vi også glade for igen at kunne tilbyde vores kunder den eftertragtede, veganske steak. Netop denne steak har tidligere høstet flotte roser blandt vores veganske kunder, fordi den har en utrolig smag og en imponerende lækker konsistens.

Udvalget af veganske varer fra Vegan Time tæller også pålæg og vegansk tofu, som du kan få i en almindelig og en røget udgave.

Se det store udvalg fra Vegan Time i din lokale ALDI.

Se hele vores udvalg af egne mærker
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch