sæt vin til din sommer
  1. Forside
  2. Vores varer
  3. Vin
  4. Sæt vin til din sommer

Vin til din sommer: Sydeuropæiske favoritter 

Det er friskhed og duften af bær, der kendetegner de vine, vi har udvalgt til vores sommerfavoritter. For efter en lang arbejdsdag i varmen eller tur med familien, er det forfriskende at nyde aftenen med et let og velsmagende glas vin. Lær dem at kende her på siden og find dem i din lokale ALDI – så er den gode sommerstemning sikret. 

Sommerens udvalgte

Forfriskende sommerhit

Til studentergilde, sankthans og en helt almindelig hverdag. Her er vinen, der passer til alle sommerens begivenheder og kan hensætte enhver til de sydfranske vinmarker.

Fra det franske vinhus Cruset har vi valgt denne Provence Rosé, som indkapsler smagen af sommer. Allerede i duften bliver man mødt af røde bær, hvor særligt jordbær stikker frem, men også hindbær og kirsebær. Der er også noter af citrusfrugter, som giver en god balance til de sødere bær og en fin tørhed.

Frisk og frugtig
Det er i det hele taget en harmonisk oplevelse at nyde denne vin, og den efterlader en dejlig frugtig eftersmag.

Druerne i vinen består af 75% Grenache, 10% Syrah, 10% Cinsault og 5% Caladoc. Der er tale om en tidlig høst, hvilket bidrager til en friskhed, som passer godt til denne type vin. Alkoholprocenten er 13%, og vi anbefaler at servere den ved 8-10 grader.

Endnu en kvalitet ved denne vin er, at den egener sig godt til flere anledninger. Den kan nemt nydes som apéritif, alene eller sammen med fx oliven. Vinen går også godt til let sommermad og kan matches med asiatiske retter. 

sommerens udvalgte

Lys og let boblende portugiser

Vino Verde er en ung vin, som også er meget lys i glasset. Den er fyldt med blomster og frugtige aromaer, som passer så fint til en skøn sommerdag eller en sen aften i haven. Måske vil man også bemærke, at vinen har noter af pære og grapefrugt.

Smagen er let og har en afbalanceret surhedsgrad. Samtidig får man følelsen af en smule brus, hvilket giver vinen ekstra friskhed.

Druerne i denne vin er en kombination af Arinto, Trajadura og Loureiro, og vinen har en alkoholprocent på 9%.

Nyd den som aperitif eller til sommerlige retter
Vinen er med sin lethed velegnet som en aperitif eller som ledsager til fisk og skaldyr. Den går også godt med mange af sommerens grøntsager og salater.

Navnet har vinen i øvrigt taget fra den helgen, som altid har været tilknyttet Vinho Verde-regionen i det nordvestlige Portugal.

Påskens udvalgte

Sprudlende stemning i glasset

Hvis du ikke selv skal en tur til Italien i år, kan denne vin bringe stemningen fra støvelandet til dit bord. Spumante Rosé Brut er en mousserende rosévin, som smager skønt og giver et ekstra løft til aftenen i kraft af dens sprudlende form.

Vinen har en intens, frugtig duft af fersken, hindbær og moden passionsfrugt. Og smagen er frisk med en behagelig syrlighed.

Spumante Rosé Brut består overvejende af Glera-druen (80%) og derudover Pinot Noir (12%) og Chardonnay (8%). Alkoholprocenten er 11,5%.

Til fest, fisk og skaldyr
Med den flotte farve og den friske smag er denne vin en god begyndelse på en festlig aften. Den kan serveres som aperitif, måske ledsaget af et par italienske specialiteter, og den kan nydes sammen med mad. Det kan for eksempel være fisk og skaldyr eller lækre salater med godt brød til.

For at få det ypperste ud af denne elegante italiener, anbefaler vi at servere den ved 8-12 grader.

Lærke og lette opskrifter til din sommer

Vin

I ALDI er det enkelt at finde kvalitetsvin til gode priser

Læs mere

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch