Hverdagsmad fortjener også god vin
  1. Forside
  2. Vores varer
  3. Vin
  4. Sæt vin til hverdagen

Vin i hverdagen: Rød, hvid eller rosé?

Hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af hverdagens højdepunkt? Når arbejdet slutter og man samles om bordet, er det skønt at nyde et glas vin til maden. Vinen gør både madoplevelsen bedre, og måske er det også den form for forkælelse, som giver følelsen af luksus i hverdagen.

I ALDI hjælper vi gerne med at skabe en god og smagfuld hverdag - også når det gælder om at sætte vin til din hverdag. Derfor ser du her vores tre bud på forskellige hverdagsvine, som giver dig ekstra smag i glasset til en favorabel pris. Med de tre udvalgte vine har du mulighed for at vælge den type, der er din favorit, eller du kan vælge ud fra den mad, du skal spise.

 

Hverdagens udvalgte

Franske fristelser og frugtig bouquet

En fransk Chardonnay lyder måske ikke umiddelbart som en vin til hverdagen, men her er det muligt. Fra vinhuset Charette får du her en ren Chardonnay, som ikke er lagret på fad, og derfor også fremstår enormt frisk i smagen.

Duften er sart, og det er primært citrusfrugter, som sætter sit præg i den samlede bouquet. Dog er der også noter er både melon og en anelse tropisk frugt som ananas og lime.

Vinen er delikat i smagen og frister med en lethed og en dejlig syre, som balancerer de sødere nuancer i vinen.

Charlette Chardonnay er således en fremragende hvidvin i hverdagen og giver høj værdi for pengene. Husk at den helst skal serveres kold, og den er ideel at have liggende på køl til de dage, der kræver en dejlig vin til maden eller noget, der skal fejres.

Fisk og fjerkræ er oplagte måltider til denne vin, men du kan også nemt servere den som aperitif eller til milde oste. 

Hverdagens udvalgte

Sydafrikansk drue med succes

Til hakkebøfferne, kødsovsen eller kyllingelårerne. Her er en rødvin, der passer til mange af hverdagens retter og som giver stor smag for få penge. Sammensætningen af de to forskellige druesorter, Cabernet Sauvignon og Pinotage, resulterer i en smagsbombe, som rummer både bær og krydderier.

Pinotage-druen er særlig kendt i Sydafrika og er i de seneste år blevet populær blandt mange danskere - måske netop på grund af dens fylde og smag. 

Duften er dyb og leder tankerne i retning af mørke bær, blommer og skovbær. Der er også et strejf af eg, som skaber en god kontrast til sødmen i vinen. Der er ingen tvivl om, at det er en kraftig vin, som også er rig på tanniner og medium på syre. 

Denne kombination gør vinen god til retter med oksekød og fjerkræ. Vinen passer også til vildt, så brug den også gerne som en dejlig weekend-vin, der sagtens kan serveres for gæster.  

  

 

Hverdagens udvalgte

Økologisk vin med duft af sommer

I serien af økologiske vine i ALDI er det værd at fremhæve denne rosé, som udmærker sig i både smag og udseende. Vinen har en flot, lys pink farve i glasset og byder på en friskhed, der passer til både eftermiddag og aften.

Duften er en dejlig oplevelse af jordbær, hindbær og blomster - sommer, når det er bedst! Smagen er tør og vinen har medium krop og en frisk syrlighed. 

Smagsoplevelsen kan sagtens stå alene og vil du sætte vinen til mad, kan lyst kød, salat og vegetarretter anbefales.

Også andre vinanmeldere er begejstrede for Bovid økologisk rosé, som i Ekstra Bladet har fået fire stjerner.

At vinen er økologisk, betyder at den produceret på økologiske druer, og at der ikke er anvendt kemi i dyrkningen. Derfor er den økologisk vindyrning også mere miljøvenlig.  

Udforsk hele vores sortiment

Gå på opdagelse i vores store vinudvalg og få overblik over alle rødvine, hvidvine, rosévine og mousserende vine. Alle vine er udvalgt på baggrund af intensive smagstests af vores vineksperter, ønologer og sommeliers for at vurdere farve, duft, smag, type og klassificering. Og langt de fleste vine kan du få til priser, der passer i et hverdagsbudget.  

Rødvin fra ALDI

Rødvin

Se vores store udvalg af rødvine.

Læs mere
Hvidvin fra ALDI

Hvidvin

Se vores store udvalg af hvidvine.

Læs mere
Rosévine på festbord - ALDI

Rosévin

Se vores udvalg af skønne rosévine.

Læs mere
Mousserende vine fra ALDI

Mousserende vin

Se vores udvalg af boblende vine.

Læs mere

I ALDI gør vi det let at lave god hverdagsmad

Vin

I ALDI er det enkelt at finde kvalitetsvin til gode priser

Læs mere
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch