Julens vin
Julens vin

Julens vin: Solnia

Hver årstid har sin charme. Og lige netop juletiden er særlig populær – også blandt voksne, som godt kan lide et glas rødvin med masser af smag og fylde. Lige nu er det nemlig denne slags vin, som går godt med den typiske mad i november og december.

Et perfekt par til julemiddagen
Vi laver simreretter, steger flæskesteg og spiser generelt lidt federe mad. Dertil skal serveres et særligt glas vin, som komplimenterer maden og giver modspil med mere syre, kraft og en god lang eftersmag.

Mørke bær i glasset
Årets julevin i ALDI har netop disse egenskaber. Med sin rubinrøde farve træder den smukt i karakter og slynger tykke gardiner om glasset. Næsen er en bombe af mørke bær, ristede kaffebønner og tobak. Munden er fyldig med modne tanniner og en lang vedvarende eftersmag.

Er du klar til at smage?
Find julens vin, Solnia, i din ALDI, og glæd dig til en stor smagsoplevelse. 

julens vin

Fakta om julens vin

Drue: Monastrell

Årgang: 2016

Kendetegn: Kraftig

Går godt til: Dansk julemad, simreretter og bøffer

Alkoholprocent: 15%

Temperatur: Serveres bedst ved 16-18 grader

 

Platinmedalje af Master of Wine
Årets julevin har fået tildelt en platinmedalje af Jonas Tofterup, som er Master of Wine, og som hjælper os med at udvælge de bedste vine til prisen. Platinmedaljen er den bedste af fire medaljer og indikerer, at der her er tale om en exceptionel til prisen.

Portvin - testvinder

Portvin: Souza

Sæt et sødt punktum for den dejlige middag eller forkæl dig selv med noget lækkert til ganen, når du nyder en vaniljekrans eller det hjemmelavede julekonfekt.

5 stjerner i BT
”Det er virkelig lækkert, det her”. Sådan lød det fra BT’s anmelder, da han sidste år gav ALDI’s portvin, Souza, fem ud af seks stjerner. Den vandt samtidig også over en meget dyr portvin.

Prøv den selv, og se om du også kan smage nuancer af ristede nødder, syltet appelsin, sveske og rosin. Souza har mere vinpræg en andre portvine i samme kategori og en velafstemt sødme, der balancerer syre og alkohol, så helheden opleves harmonisk.

Denne portvin har det hele og selv prisen er god!

Find den i din ALDI – og nyd alt det søde, der hører juletiden til.  

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.