sæt vin til din påske
  1. Forside
  2. Vores varer
  3. Vin
  4. Sæt vin til din påske

Vin til påsken

Påsken er fyldt med gode grunde til at samles om bordet. Og uanset om det er til frokost eller aften, vil et lækkert glas vin være med til at løfte måltidet og stemningen. Om det skal være et friskt eller fyldigt glas, afhænger muligvis af serveringen. Derfor har vi i ALDI valgt tre varianter, hvor den ene passer perfekt til et frokostbord med fisk og ost. De to andre vine er begge rødvine, og den ene et oplagt match til påskelammet. 

Påskens udvalgte

Elegance og mineralske noter

Fra et af de mest kendte og velrenommerede vinområder i Frankrig kommer denne Riesling fra Alsace. Vinen kan derfor også betegnes som en klassisk Riesling og er et glimrende bud på en skøn vin til påskens mange lette retter og vil gøre sig særlig godt til fisk og ost.

Farven er gylden, og duften byder på både blomst og frugt. Du vil måske opfange noter af æble, pære og hyldeblomst, som gør vinen sommerlig, men også citrusfrugt og mineralske noter, som tilfører vinen en god syre.

Smagen er halvtør og let, og vinen formår at balancere det sødmefulde og det syrlige, så oplevelsen bliver harmonisk.

Vinen er velegnet som apperitif og som ledsager til fisk og skaldyr, vegetarretter og til ost.

At vinens titel også inkluderer AOC betyder i øvrigt, at den er fremstillet efter de lokale traditioner og lever op til de franske krav om brugen af bestemte druesorter, druernes pleje, høstens størrelse og indholdet af alkohol. 

Påskens udvalgte

Prisvindende match til påskelammet

Tag med en tur til Spanien, hvor det varme klima giver karakter og smag til vinen. Dette gælder ikke mindst for området Rioja, der ligger nord for Madrid, og som ofte betegnes som den mest betydningsfulde vinregion i Spanien. 

Allerede ved første indtryk giver vinen en overvældende oplevelse af røde bær. Derefter opdager du måske et hint af lakrids, ligesom eg og vanilje også ligger under overfladen i denne vin.  

Smagen er yderst velbalanceret, og med de bløde tanniner i vinen vil man efterlades med en lang og vedholdende eftersmag.

Sammensætningen af druer er 85% Tempranillo og 15% Garnacha, hvilket gør vinen velegnet til ret kraftige retter. Derfor er den også oplagt at servere til påskelammet, som netop har en ekstra karakteristisk smag og er en ret, der udbredt i Spanien.

Med denne Rioja-vin får du høj kvalitet for pengene, hvilket Vin-avisen også har anerkendt med hele 5 stjerner.

I titlen ligger også den spanske anerkendelse DOCa, som er en klassifikation, der kun bliver givet i Rioja og Priorat, hvor der er lang tradition for at producere en særlig høj kvalitet. 

Påskens udvalgte

Kraftfuld vin med masser af sødme

Er du fan af kratige vine med masser af sødme, vil LONGWOOD Ruby Cabernet være godt selskab i påsken. 

Vinen er lavet på druesorten Ruby Carbernet, som er både kraftig og kompleks men også kendt for en dejlig kirsebærsmag. Druesorten er en blanding af Cabernet Sauvignon og Carignan, hvilket også giver vinen en flot dybrød farve.

Duften er frugtig og har noter af rosin.

Vinen kan med fordel nydes til kødretter og ostebord, og med den søde smag vil mange også sætte pris på denne vin som den er og uden nogen form for tilbehør.

LONGWOOD Ruby Carbernet er produceret i de opblomstrende vinregioner tæt på Los Angeles, Californien.

Et par gode opskrifter til din påske

Lammekoelle med kartofler og rodfrugter - Opskrifter fra ALDI

Lammekølle med kartofler og rodfrugter

Læs mere
Opskrift - Ristet rugbrød med gravad laks og fennikel-slaw

Ristet rugbrød med gravad laks og fennikel-slaw

Læs mere
Forårsmuffins med frosting

Forårsmuffins med frosting

Læs mere

Vin

I ALDI er det enkelt at finde kvalitetsvin til gode priser

Læs mere

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.