Sæt vin til din jul

Vin til julens mange middage

Mørke aftener og et år, der rinder ud. Det er tid til at stimle sammen i stuerne, slappe af og nyde hinandens selskab. Vi takker for året, der gik, og fejrer de mange traditioner, som ligger i december.

Der er mange anledninger til at åbne en god flaske vin i juletiden, og skal der mad på bordet, kan vinen fuldende oplevelsen. I ALDI gør vi det let at vælge den gode smag, og derfor har vi udvalg tre vine, som vil løfte ethvert julemåltid og give ekstra meget kvalitet til prisen.

Julens vin

Intens smag fra Sydafrika

Stellenbosch er et af de mest populære vinområder i Sydafrika. Herfra kommer denne Avenhoorn Cabernet Sauvignon, som bestemt gør sig fortjent til en plads på det danske julebord.

Farven på vinen er intens rød, og det er i virkeligheden meget sigende for hele oplevelsen. Med vinstokke, der vokser i jord præget af granit og skiffer, får druerne masser af intensitet.

Duften leder tankerne i retning af røde og sorte bær som solbær, jordbær og blåbær. Dertil kommer, at vinen lagrer på egetræ, hvilket også bemærkes i duften.

Smagen er fyldig og koncentreret. Det er solbær, der dominerer, ligesom man også her fornemmer de fine noter af egetræ.

Avenhorn Cabernet Sauvignon er den perfekte ledsager til kød og ost og dermed velegnet både juleaften og til højtidens mange julefrokoster og middage. 

Julens vin

Italiensk match til flæskestegen

Julemenuen behøver ikke være italiensk, for at denne vin fra Puglia kan komme på bordet. Med sin kraft og sødme passer den nemlig godt til både kød og julens ostebord.

Arello er en intens vin fuld af kraft og dejlig sødme. Druerne er høstet i det sydligste Italien, i Puglia-regionen, der også kaldes ”Europas Vinkælder”. Produktionen af vin i dette område er nemlig blandt verdens største, da de lune vintre og varme somre giver gode forhold for at dyrke druer med masser af smag og frugt.

Farven på vinen er dyb rød og har flotte, lilla reflekser. Duften er intens af mørke bær og med et strejf af mørk chokolade. Smagen er fyldig og vedholdende med en dejlig eftersmag.

Arello er produceret efter den traditionelle Appassimento-metode, hvor druerne høstes, når de er meget modne, tørrer og en tredjedel af vandindholdet fordamper. Efter tørringsprocessen gærer druerne og vinen tappes.

Julens vin

Fransk elegance til julemiddagen

Er du til en mindre kraftig men meget elegant rødvin, er Comte Astre måske lige dig. Den er fremstillet på Pinot Noir, hvilket også gør den særdeles velegnet til lettere kødretter, grillet fisk eller som den vin, man nyder inden julemiddagen.

I Languedoc-området i Sydfrankrig trives den berømte Pinot Noir drue i et solbeskinnet landskab. Det gør druerne velmodne, og giver vinen noter af jordbær og hindbær.

Comte Astre har en tør, frugtig og elegant smag. Der er også en god friskhed og frugtsyre, som giver et fint modspil til den tungere julemad. Vinen har også vundet flere priser, og det er med stolthed, at vi præsenterer Comte Astre som en nyhed i ALDI. Vinen forhandles kun i vores butikker.  

Når du drikker Pinot Noir, er det vigtigt, at den ikke serveres for varm. Cirka 14 grader er optimal temperatur, så du kan med fordel sætte vinen udenfor et kort øjeblik inden servering.

Udforsk hele vores sortiment

Gå på opdagelse i vores store vinudvalg og få overblik over alle rødvine, hvidvine, rosévine og mousserende vine. Alle vine er udvalgt på baggrund af intensive smagstests af vores vineksperter, ønologer og sommeliers for at vurdere farve, duft, smag, type og klassificering. Og langt de fleste vine kan du få til priser, der passer i et hverdagsbudget.  

Rødvin fra ALDI

Rødvin

Se vores store udvalg af rødvine.

Læs mere
Hvidvin fra ALDI

Hvidvin

Se vores store udvalg af hvidvine.

Læs mere
Rosévine på festbord - ALDI

Rosévin

Se vores udvalg af skønne rosévine.

Læs mere
Mousserende vine fra ALDI

Mousserende vin

Se vores udvalg af boblende vine.

Læs mere
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch