Vores vinkvalitet

Kvaliteten skal være i top

Markus Del Monego - vinekspert hos ALDI

Vin er et naturprodukt, der afhængigt af terræn, klima og solpåvirkning i høståret kan have varierende høstkvalitet. Det kræver høj grad af ekspertise og en standardiseret kvalitetsstyring, for at vi kan tilbyde vores kunder vine af så ensartet kvalitet som muligt. Hos os begynder kvalitetskontrol med rådgivning fra uafhængige vineksperter, der hjælper os med at gennemgå og optimere vores vinudbud. Disse analyser bliver udført ved en blindsmagning, hvor farve, duft, smag og struktur bliver bedømt. Alt sammen for at sikre vore kunder et kvalitetspålideligt udbud af vine.

Sensorisk kvalitetskontrol

Omfattende smagsprøver og anmeldelser af ALDI's vintilbud hører selvfølgelig også til vores kvalitetsfilosofi. Alle vine i vores standard- og kampagnesortiment bliver regelmæssigt testet for overholdelse af ALDI's specifikke kvalitetsparametre. Desuden udføres der sensorisk kontrol af vin før køb og før levering i vores butikker og lagre. Hvis en vin ikke opfylder vores nøje definerede kvalitetsparametre, sælger vi den ikke til vores kunder.

Vi er glade for, at arbejdet i vores kvalitetsstyringssystem i stigende grad er blevet bekræftet af uafhængige kilder i de senere år. Både vores almindelige vine og mousserende vine får jævnligt pæne bedømmelser i uafhængige forbrugertests. 

Certifikater og kvalitetssegle

Man vil som forbruger kunne finde masser af vinanmeldelser i diverse vintidsskrifter af både international og national karakter. Her er en lille guide til nogle af de certifikater og kvalitetssegle, som du vil kunne finde på vin fra ALDI.

Berlin Wine Trophy - ALDI

Berlin Wine Trophy

Siden 2004 er en af verdens største internationale vinsmagninger blevet afholdt årligt i Berlin. Mere end 5000 vine smages og vurderes af vineksperter. De allerbedste vine bliver derefter præmieret med en af de eftertragtede medaljer: Berliner Sølv, Berliner Guld eller Store Berliner Guld. Hos ALDI kan du også finde vine, som har modtaget en Berlin Wine Trophy. Hold øje med logoet på vinflasken.

EU's økologimærke - ALDI

EU's økologilogo

EU's økologilogo gives udelukkende til fødevarer, der kontrolleres i henhold til strenge EU-retningslinjer til at være af mindst 95 procent økologisk afstamning. Økologiske vine er fri for gmo'er, kunstige smagsstoffer og farvestoffer og må ikke behandles med syntetiske pesticider. De certificerede økologiske vingårde kontrolleres årligt af uafhængige eksperter.

DOCG - ALDI

D.O.C/D.O.C.G

Dette kvalitetsstempel præger fremragende italiensk mad som ost (parmesan, pecorino), olier og eddiker og vine. DOC står for Denominazione di Origine Controllata'(kontrolleret oprindelsesbetegnelse) og DOCG, for Denominazione di Origine Controllata e Garantita (kontrolleret oprindelse og garanteret kvalitet). Dette kvalitetsmærke for italiensk mad blev indført i 1963 og er inspireret af den franske AOC-mærkningsordning. Produkterne er underlagt en særlig statslig kontrol. Derfor skal produkterne for eksempel færdigpakkes eller forberedes i det angivne produktionsområde og fremvise bestemte sensoriske kvaliteter.

For vin betyder DOC, at det er en kvalitetsvin. DOCG fungerer som det øverste italienske kvalitetsniveau, altså en topvin. Vores kunder kan genkende kvalitetsstemplet som et bånd omkring flaskehalsen på vores italienske vine.

AOC - ALDI

AOC

Kvalitetsstemplet Appellation d'Origine (AOC) angiver en kontrolleret oprindelse af landbrugsprodukter fra Frankrig og Schweiz. Produkterne skal blandt andet fremstilles ved hjælp af traditionelle metoder og ingredienser fra et bestemt geografisk område. Produktionen, modningen og forarbejdningen af fødevaren skal finde sted i denne region. Dette kvalitetsstempel tildeles primært vin og champagne, ost og smør, pølser, olivenolie og spiritus. Overholdelsen af AOCs retningslinjer bliver strengt kontrolleret. Vores AOC-vine kan blandt andet genkendes ved seglet på etiketten.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.