sæt vin til din fredag
  1. Forside
  2. Vores varer
  3. Vin
  4. Sæt vin til din fredag

Vin til weekenden

Mange holder af hverdagen ... men weekenden er nu også dejlig! For de fleste begynder den fredag eftermiddag, når klokken ringer ud og vennerne venter, børnene skal hentes eller haven kalder. Måske er det nu - eller lige om lidt - at lysten tager over og vinen skænkes. Endelig er fredag og tid til de ting, du elsker at lave.

Fredagsvinen må gerne være ekstra god, og derfor har vi i ALDI udvalgt et par eksempler, som giver ekstra god kvalitet til prisen. Det bemærker man også på antallet af stjerner, som vinene har vundet af anmeldere og eksperter. Lad dig friste af vores særligt udvalgte eller se mere i vores store sortiment.

fredagens udvalgte

Økologiske druer med masser af smag

Her er en vin, som tør gå andre veje. Med en produktion på økologiske druer og et moderne udtryk er der ambitioner for dette vinhus. Og med denne vin lykkes det i den grad at levere en dejlig smag til en pris, hvor mange kan være med.

Kombinationen af Tempranillo og Syrah giver en frugtig rødvin med noter af mørke bær og måske især kirsebær. Smagen er medium fyldig og krydret, og de bløde tanniner giver et let bid og en fin eftersmag. 

Også Ekstrabladet er begejstret for denne vin og giver den hele 5 stjerner og betegner den som et godt køb.

Der er ingen tvivl om, at du her får meget vin for pengene og oplevelsen af en vin, der er godt lavet og let at gå til.

Sæt den gerne sammen med en fyldig pastaret eller kød og mellemlagrede oste. Men den kan også nemt nydes, som den er, i et stort glas med lidt chips til eller til musikken af dit fredagsunderholdningprogram. 

Økologisk vin er fremstillet af økologiske druer og kræver certificering og stiller en lang række krav til vindyrkningen. Blandt andet må der ikke bruges kemi, dvs. kunstgødning og kemiske sprøjtegifte, hvilket også gør den økologiske dyrkning mere miljøvenlig. 

fredagens udvalgte

"Utrolig god vin til prisen"

Med denne vin fra Sumerton er du i sikre hænder. Sauvignon Blanc er en skøn drue, som også i de seneste år er blevet meget populær blandt danskerne.

Der er tale om en tør hvidvin med en duft af stikkelsbær og pære. Smagen er en anelse krydret, og vinen har høj syre. 

Kvaliteten af denne vin til prisen fik også BT's vinspecialist, Mikkel Nielsen, til at kaste ekstra stjerner fra sig, da han kårede den som testvinder med følgende kommentarer:

"Pæn farve. Pæn viskositet. Der er lidt mere smæk på citrusnoterne. Og så er der igen asparges (..) Det smager rigtig godt det her. Super vellavet."

Vinen stammer fra Sydafrika, som er kendt for at levere en høj kvalitet til en lav pris.

Sæt gerne vinen til fisk eller grøntsager, vegetariske retter eller ost og ellers bare nyd den en eftermiddag på terrassen, i haven eller i parken, når du mødes med venner og familie. 

fredagens udvalgte

Forfriskende vin med blød eftersmag

Er du til en frisk og festlig start på weekenden, kan denne rosévin fra Valmaduro være det helt rigtige valg. For med forår og sommer i vente er det nu den lyserøde vin skal nydes og sætte kulør på din fredag. 

Vinhuset Valmaduro ligger i Chile og producerer vin af god kvalitet til en overkommelig pris. Med denne vin får du en frisk og frugtig rosé, som gør sig godt som en terrassevin og nemt kan komineres med mad.

Duften er delikat og fyldt med modne, røde bær, hvilket også afspejles i den lyserøde farve, som er typisk for oversøiske rosévine.

Smagen er frugtig og halvtør og har en dejlig, blød eftersmag.

Vil du nyde vinen med mad, er den særlig god i kombination med lyst kød, salater og lette pastaretter.

Valmaduro Cabernet Sauvignon er en vin, der er let at gå til, og som kan sætte en god ramme om mange hyggelige og festlige begivenheder. 

Find inspiration til lækker fredagsmad

Vin

I ALDI er det enkelt at finde kvalitetsvin til gode priser

Læs mere
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch