Gourmet - God smag i juletiden
Landlyst

Gourmet - God smag i juletiden

Når mørket falder tidligt, skal der skrues op for hyggen. Derfor er det helt naturligt, at vi i denne tid forkæler os selv og vores gæster lidt ekstra. Med Gourmet fra ALDI får du en lang række udvalgte varer af høj kvalitet med masser af smag – og til priser, der også er gode for dit julebudget. Vælg mellem mange delikatesser, olier og masser af eksklusive julegodter, som alle vil kaste en ekstra stjerne over din julemenu.  

Din genvej til en lækker middag
Med Gourmet-serien er det let at lave lækker julemad. Alle varerne er nemlig stort set klar til at sætte på bordet, så du ikke skal døje med julestress og i stedet kan koncentrere dig om at nyde den gode smag og tiden med dine gæster.
Tag et kig på de mange muligheder med Gourmet og bliv inspireret til en let og lækker juleanretning, som hverken koster klejner eller sved på panden.

Vil du se avisen med alle Gourmet-varer med det samme? Klik her

Hakket svinekød

Delikat fisk til forret

Er det dig, der står for forretten? Så lad dig inspirere af Gourmet, som tilbyder fisk i flere forskellige anretninger. Prøv fx den smagfulde vildlaks, laksecarpaccioen eller den populære hellefisk. Alle tre er klar til at anrette på en tallerken med lidt grønt, urter eller brød, og vil du toppe fornøjelsen, kan du tilsætte lidt granatæbleolie eller pesto, som du også finder i ALDI’s Gourmet-serie.

Dejlige deller og lune snacks
Blandt andre fiskespecialiteter fra Gourmet finder du også fiskefrikadeller, som er gode til både frokost eller aften. Og som noget nyt i serien kan du nu også få Scampi fritti, som efter en tur i ovnen er sprøde og lækre rejer, der med garanti vil vække begejstring som en forret eller snack. 

 

Confit canard

Giv din hovedret et ekstra løft

Juletiden er fyldt med traditioner – også når det angår mad. Mange vælger at gentage julemenuen år efter år og medbringer de sædvanlige retter til de faste julefrokoster. Hvis du vil gøre det anderledes i år og udfordre smagsoplevelsen, kan du med fordel alliere dig med Gourmet. Her får du nemlig god hjælp til at give din julemiddag et lækkert twist.  

Sydeuropæiske specialiteter til lave priser
Prøv fx den ekstremt lækre confit de canard, som efterhånden er blevet en kendt og elsket spise, også her i landet. Du kan også gøre det let for dig selv og vælge en forstegt and eller en glaseret skinke. Kvalitetsvarerne fra Gourmet tæller også flere skinke- og vildtspecialiteter og den italienske klassiker ’Vitello tonnato’.
Se hele udvalget i din lokale ALDI og lad Gourmet gøre arbejdet, når du vil servere høj kvalitet til priser, der er til at betale. 

Du kan også få overblik over alle Gourmet-varer og priser i avisen her

 

Kun det bedste er godt nok

Ostebord og chokoladedessert

Dessert, natmad eller et let aftensmåltid. Ost er god i mange sammenhænge. Med Gourmet kan du vælge mellem flere ostevarianter fra Italien og Holland. Serverer du osten til dessert, kan du kombinere smagsoplevelsen med de lækre marmelader, der er lavet på hindbær/blåbær og citrus/ingefær.

En hilsen fra Italien og Frankring
Vil du gå sødere til værks, når det gælder om at afslutte en lækker middag, har du også her mange valgmuligheder med Gourmet. Sæt tænderne i et stykke af Italien, når du serverer den klassiske Tiramisu, eller gå franskmændene i bedene og forkæl dine gæster med en dejlig Creme Brulee. 

Julegodter og snacks

Konfekt af høj kvalitet

Ingen jul uden søde sager. Men hvem siger, det kun skal være marcipangrise eller matador-mix? Gourmet har et stort udvalg af søde sager, som alle sætter kvalitet og nydelse i højsædet. Med det brede sortiment kan du overraske dine gæster med en ny smagsoplevelse.

Chokolade, karamel og lakrids
Til alle chokoladeelskere kan vi bl.a. anbefale de belgiske chokolader og de lækre trøfler. Snyd heller ikke dig selv for de uimodståelige fudges med en rund og blød smag af karamel. Gourmet byder også på lakridskugler, småkager og meget mere, så du er sikker på at finde noget for en hver smag.

Mangler du en gave til værtsparret eller en lille ting til pakkespillet, er mange af varerne fra Gourmet også velegnede som gaver. 

Gourmet - Finest Quisine

Har du set vores flotte avis med alle Gourmet-produkter og priser? Måske er der inspiration til dit julebord. Klik på banneret nedenfor.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.