Landlyst er godt kød til de bedste priser

Landlyst

Er du på jagt efter ingredienserne til de faste hverdagsretter, eller savner du inspiration til en anderledes og lækker menu? Så tag et kig på Landlyst, som er ALDI’s eget mærke og din genvej til god mad i hverdagen og i weekenden.

Vi gør os umage for at give dig den gode smag til en rimelig pris. Derfor lægger vi mange kræfter i udvælgelsen af kødet og testsmager alle produkter, så vi kan sikre dig en god kvalitet. Hos Landlyst er al vores kød fra gris og kylling dansk, og hver uge præsenterer vi flere nyheder, så du har mulighed for at eksperimentere med nye retter i dit køkken. 

Hakket svinekød

LANDLYST kød fra gris

Al vores kød fra gris er dansk. Det betyder, at grisene er vokset op i Danmark, og at produktionen også foregår i Danmark. Sortimentet spænder bredt, og du finder både hakkekød, koteletter, mørbrad og andre lækre udskæringer til både hverdagsmad og gæstemenuen.

Økologisk kød med Dyrevelfærdsmærke
I ALDI’s økologiske mærke, ØKO-LIVET, finder du også hakket kød fra gris fra Landlyst, som både er økologisk og Dyrevelfærdsmærket. Dyrevelfærdsmærket er din garanti for, at grisene har mere plads og halm etc.

Læs mere om Dyrevelfærdsmærket i ALDI
 

Lækker mad, let at lave
Mange gange skal det gerne gå lidt hurtigt med at lave maden i hverdagen. Derfor kan du med Landlyst også vælge varer, som er gjort klar til at lægge på panden eller blot skal en tur i ovnen. Det gælder fx vores panerede schnitzler og kalkun cordon bleu. Så er det hurtigt og nemt servere og nyde et velsmagende måltid mad! 

Landlyst udvalgte produkter
Landlyst kylling

LANDLYST kylling

Al kyllingekød fra Landlyst er dansk. Det gælder både det hakkede kød, filetterne og lårene. Kylling er en populær spise, og med det gode udvalg fra Landlyst er det let at lave lækre retter, som vækker glæde rundt om bordet – også uden at vælte budgettet.

Prøv fx denne indbydende wok-ret med kylling eller en uimodståelig klassisker, tarteletter med kylling og asparges.

LANDLYST nyheder
LANDLYST Nyheder

LANDLYST hakket oksekød og steaks

Hos Landlyst finder du hakket oksekød, som efterhånden er en fast vare i enhver madplan. Det gælder i hvert tilfælde, når der skal laves kødsovs, lasagne, hakkebøffer eller burgere. Med hakket oksekød fra Landlyst er du derfor godt på vej til et succesfyldt måltid i familien og i vennekredsen.

Skal det være til særlige gæster, eller måske et godt måltid i eget selskab, kan du også finde lækre bøffer hos Landlyst. Alle bøffer er modnet i 21 dage for at give ekstra smag til din bøf. Vi tilbyder også forskellige udskæringer, som alle er pakket enkeltvis, så det er let at afstemme mængden efter netop dine behov.  

 

Find de mange varianter fra Landlyst i din lokale ALDI.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch