Mamia - Bløde bleer med god sugeevne

Bløde bleer fra Mamia

Bleer fra ALDI - Mamia

Vores børn er noget særligt. De holder os vågne om natten, og alligevel bliver vi aldrig trætte af at følge deres udvikling og sørge for, de føler sig godt tilpas.

Med bleer fra Mamia giver du dit barn de bedste betingelser for en aktiv dag og en rolig nat. Bleerne har masser af elasticitet og en blød, åndbar pasform, så dit barn kan bevæge sig frit og bekvemt. Mamia er ALDI’s eget mærke med budgetvenlige bleer, som alle bærer Astma-Allergi Danmarks Den Blå Krans og Svanemærket.

Bløde bleer til en flyvende start
Bleer fra ALDI - Mamia

Bleer med frihed til at bevæge sig

En ble skal følge kroppens naturlige bevægelser. Derfor har vi sat komforten i centrum og udviklet en ble med øget elasticitet og bevægelighed i siderne, så bleen sidder tæt uden at stramme. At bleen også har en god sugeevne, samtidig med at den er tynd og åndbar, giver barnet en behagelig oplevelse ­- selv på lange dage med masser af aktivitet.


Tilpasset størrelse og behov
Mamia har et bredt sortiment af bleer, som er inddelt efter størrelse. Kategorisering er vejledende, og vi opfordrer til at vælge den størrelse, som passer bedst til dit barn. Buksebleer er også en del af sortimentet og findes i to varianter. 

 

Mamia bleer - Bløde bleer med god sugeevne

Forbedrede bleer gør en forskel

Med ny viden og teknologi har vi skabt detaljer, som løfter oplevelsen af bleerne markant. Det gælder bl.a. vores Newborn-ble, som har fået en vådindikator, der viser, hvornår det er tid til at skifte bleen. På den måde undgår du at åbne og lukke bleen flere gange for at tjekke. Newborn-bleen giver samtidig ekstra plads til navlen, som har brug for mere luft og plads til at hele. Midi-bleerne er ligeledes udviklet med øje for barnets behov og har væskebarrierer, som absorberer væsken hurtigt, så huden holdes tør og fri for irritation.
 

Nye Mamia-produkter på vej
Inden længe vil Mamia-familien blive større. Det betyder, at du også kan købe dine baby plejeprodukter fra Mamia i ALDI. Udvalget rummer bl.a. baby shampoo/bad, baby lotion, babyolie og zinksalve – alle i en god kvalitet til lave priser.

 

Svanemærkede bleer

Kun de bedste bleer er gode nok

Barnets hud er sart. Og selv små gener kan få stor betydning for humøret og dit barns velvære. Derfor har vi sikret, at alle Mamia-bleer er godkendt af Astma-Allergi Danmark og således ikke indeholder stoffer, som kan være allergifremkaldende.
Læs mere om Astma-Allergi Danmarks mærke, Den Blå Krans

Og når det nu handler om vores børn, og deres fremtid, er vi stolte af, at alle vores bleer også er svanemærkede. Med dette mærke sikrer vi, at bleerne belaster miljøet mindst muligt, både ift. produktion og materialer. Når du vælger Mamia-bleer, tager du hensyn til miljøet - og dit barns fremtid. 
Læs mere om Svanemærket

Bleer - Mamia
MAMIA Bleer newborn fra ALDI
19,95
Pr. pakke 24 stk. | 0,71/stk.

MAMIA Bleer newborn

Bleer newborn
MAMIA Bleer mini fra ALDI
39,95
Pr. pakke 56 stk. | 00,71/stk.

MAMIA Bleer mini

Bleer mini
MAMIA Bleer midi fra ALDI
49,95
Pr. pakke 56 stk. | 00,89/stk.

MAMIA Bleer midi

Bleer midi
Mamia bukseble junior
67,95
Pr. pakke 42 stk. | 1,62/stk.

MAMIA Bukseble junior

Bukseble junior
Mamia Bleer XL
42,95
Pr. pakke 32 stk. | 01,34/stk.

MAMIA Bleer XL

Bleer XL
Mamia Bukseble XL
69,95
Pr. pakke 40 stk. | 01,75/stk.

MAMIA Bukseble XL

Bukseble XL
Mamia- Babyvådservietter
asma allergi mærket
11,95
Pr. pakke 100 stk. | 00,12/stk.

MAMIA Babyvådservietter

Babyvådservietter

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch