Miller's er godt brød til lave priser

Miller's er godt brød til hele dagen 

Millers stenovnsbagte chiastykker

Der er ofte en god anledning til et lækkert stykke brød. Nogle gange skal det mætte, andre gange stille den lille sult. Og med Miller's finder du let et godt brød til alle lejligheder – og til lave priser.

Hvis din weekend står på morgenhygge, skal du prøve de stenovnsbagte chiastykker eller den klassiske morgen mix. Efter kort tid i ovnen vil duften af det lune brød bringe stemningen i top og kalde appetitten frem blandt både børn og voksne.  

NYHED: Cypriotiske pitabrød og luksustarteletter
Miller's brød er også godt til aften, hvor du fx kan lade dig inspirere af de seneste nyheder i det store sortiment. Prøv de cypriotisk inspirerede pitabrød med salat eller grillede grønsager og dit yndlingstilbehør. Eller lun de nye luksustarteletter et par minutter i ovnen og fyld dem med kylling, asparges eller ærter - og vupti, så er der serveret et lækkert aftensmåltid til hele familien.
 
Du finder også brød til både hotdogs og burgere hos Miller's. Så er du halvvejs i mål med livretter for både børn og voksne.  

Millers solsikke rugbrød

Stort udvalg af rugbrød fra Miller's

Rugbrød er populært både morgen, middag og aften. Derfor finder du også et bredt og varieret udvalg hos Miller's, så du kan vælge netop den slags rugbrød, som passer bedst til din servering. Skal det være med kerner, korn eller helt klassisk? Vælg fx mellem fuldkornsrugbrød, solsikkerrugbrød, kernerugbrød eller det milde bondebrød.

Saftige skriver toastbrød til din sandwich
Er du mere til en lækker sandwich, kan Miller's også hjælpe dig med det. Vælg mellem almindeligt eller fuldkornstoastbrød, og server dem som de er, ristede eller giv dem en tur i toasteren, hvis det skal være både lunt og delikat. 
Leder du også efter nye idéer til fyldet i din sandwich? Så tag et kig på Salatbar, som er lækre pålægssalater fra ALDI:

Millers Pain au chocolate

Kage og knækbrød til pausen

I den lille pause, hvor man samles om kaffen eller har noget at fejre, vil brød fra Miller's også vække stor begejstring. Prøv fx den søde version, ”Pains au Chocolat”, som er bløde croissanter med en sprød skorpe og fyld af mørk chokolade. Uhm, så er det godt, der er hele otte croissanter i en pakke. 
Foretrækker du i stedet noget med kerner og knas, kan du lade dig friste af de forskellige varianter af knækbrød fra Miller's.

Find det fulde udvalg fra Miller's i din ALDI
Det er altså ikke helt forkert, når vi siger, at Miller's har noget til enhver anledning. Så nu er det op til at dig at vælge, hvordan Miller's skal hjælpe dig med gode måltider morgen, middag og aften. Se det fulde sortiment af Miller's brød til gode priser på hylden efter bake off i din lokale ALDI.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.