Vegan Time - godt for dig og vores klima.

Vegan Time - Økologiske plantedrikke 

Vegan time plantedrikke

Kan du lide nye smagsoplevelser? Så er ALDI’s nye serie af forskellige plantedrikke lige noget for dig.

Vegan Time er ALDI's eget mærke, og her finder du nu seks smagfulde plantedrikke, der alle er veganske, laktosefri og økologiske - og fås til faste, lave priser i din ALDI.

Plantedrikke er et vegansk og laktosefrit alternativ til mælk. Men plantedrikke er meget mere end det! Med vores plantedrikke fra Vegan Time har du nemlig mulighed for at variere smagsoplevelsen, når du laver mad, bager brød og kager eller mixer en smoothie.  

NYHED: Havredrik med vanilje
Der er mange mærker indenfor plantedrikke, men med Vegan Time kan vi nu som de første introducere en helt ny variant: Havredrik med vanilje.
Her får du den ultimative kombination af fyldig konsistens fra den klassiske havredrik og en sød smag fra vaniljen. Havdredrik med vanilje er derfor en oplagt ingrediens i grød, smoothies eller helt au naturel, hvis du vil slukke tørsten med noget friskt og sødligt.

Havre Kakao

Plantedrik for en grønnere jord

Der er også andre fordele ved plantedrikkene - udover den gode smag. Vælger du plantedrik frem for almindelig mælk, er du nemlig med til at gøre en forskel for vores miljø. Produktionen af plantedrikke udleder langt mindre CO2 end produktionen af almindelig mælk. Så hvis du vil leve lidt grønnere, er plantedrikke et godt sted at starte.

Havredrik kakao er et sikkert hit blandt børn
Det lyder måske alt sammen meget voksent og ansvarligt, men ALDI’s plantedrikke er bestemt også for børn. Den dejlige smag af kakao spreder smil og glæde blandt små og større børn, og du kan til hver en tid servere Havredrik kakao både varm og kold.

Havredrikken er lavet på økologisk havre og tilsat fedtfattig kakao og som alle andre produker i serien er den både laktosefri og vegansk. Havredrik kakao kan derfor nydes med stor fornøjelse og god samvittighed.

Mandeldrik

Find din favorit blandt ALDI's plantedrikke

Udvalget af plantedrikke fra Vegan Time byder på seks forskellige varianter:

 • Havredrik
 • Havre/vanilje
 • Havre/kakao
 • Risdrik
 • Mandeldrik
 • Sojadrik usødet

Alle Vegan Time plantedrikke fremstilles af økologiske råvarer og kan holde sig ca. tre dage på køl efter åbning.

Kvalitet og god smag til billige priser
Du finder kun Vegan Time i ALDI, hvor du også kan købe masser af økologi og danske varer til budgetvenlige priser. Vi udvider løbende sortimentet af varer i Vegan Time-serien, så du inden længe også kan købe vegansk ost i din lokale ALDI.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.