Worlds Kitchen er nem mad. Med god smag fra hele verden

Worlds Kitchen er nem mad fra hele verden

Landlyst

Kender du det, når du står i supermarkedet, klokken lidt i fem, med arbejdstasken på skulderen, børnene i hælene og uden den fjerneste anelse om, hvad I skal spise derhjemme om en halv times tid?

Så kan du godt ånde lettet op, for med Worlds Kitchen fra ALDI går det stærkt med at tilberede et lækkert måltid, som skaber nye smagsoplevelser eller glædelige gensyn med familiens livretter.

Middagsretter på under en halv time
Worlds Kitchen er ALDI’s eget mærke og tilbyder et stort sortiment af forskellige middagsretter på frost. Alle er lette at tilberede, og uanset om du vælger de klassiske middagsretter eller de nye favoritter, kan du have middagen klar på under en halv time. 

Bløde bleer til en flyvende start
Hakket svinekød

En lille bid med stor smag

Skal du vække appetitten eller stille den lille sult? Så kan du glæde dig til at prøve en af de mange finger foods fra Worlds Kitchen. Finger foods, appetizers, snacks – hvad vi end kalder de små hapsere, er det altid et hit med en lækker knasende bid, inden man sætter sig til bords, eller når man er småsulten og vil forkæles med noget særligt.

Godt til gæster
Blandt udvalget af finger foods kan du fx vælge de elskede, amerikanske Chili Cheese Nuggets, Hot Wings eller Reje Bites. Finger foods er også populært blandt børn, og du kan derfor også med succes servere dem til en børnefødselsdag. Venter du flere gæster, kan du servere et udvalg af finger foods sammen med forskellige grøntsager og noget lækkert dip. Så er det let at få mange gæster.

Landlyst kylling

Schnitzel i mange variationer

En særlig favorit blandt de mange varer i Worlds Kitchen er vores ekstra store Schnitzler. De er ligesom mange af de andre produkter lette at tilberede og vækker ofte stor begejstring blandt både børn og voksne.

I klassisk eller nye klæder
Med Schnitzlerne får du også rig mulighed for at sætte dit eget præg på et let og lækkert aftensmåltid. Du kan enten gå den klassiske vej og servere dem som vi kender det fra Østrig og Tyskland. Her får man typisk brasede kartofler eller pommes frites og ærter til. En mere moderne og sundere udgave er med tilbehør som grøn salat, asparges eller tomat. Og hvis du samtidig skære kødet ud i mindre skriver, ser det ekstra let og appetitligt ud. Husk en skrive citron på toppen.

 

Middagskødboller og frikadeller

Favoritter fra Worlds Kitchen

Er du fan af de hurtige retter, finder du mange muligheder med Worlds Kitchen. Her er noget for en hver smag, og for mange familier er det et sikkert hit at servere en klassisk omgang biksemad. Vend blandingen på panden, og hvis du vil gøre lidt ekstra ud af serveringen, kan du toppe med spejlæg og rødbeder.

Blandt de populære familieretter hører også Minifrikadeller og Middagskødboller. Her er der også utallige muligheder for at variere tilbehøret, prøv fx at servere Minifrikadellerne med pitabrød eller en frisk og lækker bulgursalat. Middagskødbollerne er fortrinlige i forskellige saucer og gør sig rigtig godt i en karrysovs med ris som tilbehør.

Se det store udvalg i din ALDI
Med Worlds Kitchen er det let at servere hurtig mad på en hverdag – og der er mange muligheder for nye smagsoplevelser. Find dem alle i frysemontren i din ALDI. 

 

Se hele vores udvalg af egne mærker
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch